ניוקי פסטו חגיגי של רון יוחננוב

ניוקי פסטו: מנה עשירה וירוקה עם קשיו ולא צנוברים, מרקם ייחודי וקרמי שמתאים לכל סוגי הפסטה ועם טעם שאי אפשר לעמוד בפניו
ניוקי פסטו: מנה עשירה וירוקה עם קשיו ולא צנוברים, מרקם ייחודי וקרמי שמתאים לכל סוגי הפסטה ועם טעם שאי אפשר לעמוד בפניו
  • רון יוחננוב
  • 73 צפיות
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    390
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 389.5 קק״ל 3116.0 קק״ל
    פחמימות 33.8 גרם 270.2 גרם
    שומן 23.5 גרם 187.8 גרם
    נתרן 361.1 מ״ג 2888.9 מ״ג
    חלבון 10.3 גרם 82.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.9 גרם 7.4 גרם
    שומן רווי 5.0 גרם 39.9 גרם
    כולסטרול 44.6 מ״ג 356.4 מ״ג
    סידן 140.9 מ״ג 1126.9 מ״ג
    ברזל 1.4 מ״ג 11.4 מ״ג
    אשלגן 126.7 מ״ג 1013.8 מ״ג
    אבץ 1.0 מ״ג 8.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    390
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 389.5 קק״ל 3116.0 קק״ל
    פחמימות 33.8 גרם 270.2 גרם
    שומן 23.5 גרם 187.8 גרם
    נתרן 361.1 מ״ג 2888.9 מ״ג
    חלבון 10.3 גרם 82.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.9 גרם 7.4 גרם
    שומן רווי 5.0 גרם 39.9 גרם
    כולסטרול 44.6 מ״ג 356.4 מ״ג
    סידן 140.9 מ״ג 1126.9 מ״ג
    ברזל 1.4 מ״ג 11.4 מ״ג
    אשלגן 126.7 מ״ג 1013.8 מ״ג
    אבץ 1.0 מ״ג 8.2 מ״ג
    סגור

ניוקי היא מנת הפסטה האהובה עליי, רכה, עדינה ומנחמת יותר מכל דבר אחר ובתוספת רוטב הפסטו קשיו הייחודי הזה, היא הופכת לכוכבת של שולחן החג. רק נגיעה של פרמזן מגורד מעל ומחכה לכם צלחת מענגת.

אוכל איטלקי
רון יוחננוב
X

מצרכים

מצרכים


plus minus

פסטו קשיו

הגשה


אופן הכנה

  1. מכינים את הרוטב: מכניסים את כל מרכיבי הרוטב לקערה או כלי יעודי, ובעזרת בלנדר מוט, טוחנים למשחה חלקה. ומתבלים במלח במידת הצורך.
  2. מכינים את הניוקי: בתבנית אפייה, מניחים את תפוחי אדמה על מצע מלח ואופים במשך שעה בחום של 200 מעלות. מקלפים את תפוחי האדמה, מעבירים לקערה ומועכים.
  3. מוסיפים את שאר מרכיבי הניוקי ולשים על גבי משטח עבודה נקי ומקומח קלות, עד שמתקבל בצק רך ולא רטוב מדי.
  4. את הבצק מגלגלים לנחש ארוך ומחלקים לחתיכות קטנות ליצירת הניוקי.
  5. מבשלים את הניוקי בסיר מים רותחים, עד שהם צפים.
  6. מחממים מחבת ומוסיפים 6 כפות מרוטב הפסטו, מוסיפים את הניוקי המוכנים ומקפיצים יחד.
  7. מפזרים מעל גבינת פרמז’ן מגורדת ומגישים.
    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות