סלט בצנצנת

מכינים סלט בצנצנת וכשהגיע הזמן לאכול פשוט הופכים את הצנצנת על צלחת ויש לנו סלט טרי, בריא ופוטוגני. אז אם אתם מתארחים בחג הקרוב אתם כבר יודעים איך להביא את הסלט שהכנתם
מכינים סלט בצנצנת וכשהגיע הזמן לאכול פשוט הופכים את הצנצנת על צלחת ויש לנו סלט טרי, בריא ופוטוגני. אז אם אתם מתארחים בחג הקרוב אתם כבר יודעים איך להביא את הסלט שהכנתם
  • ליאור קליין
  • 111 צפיות
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    846
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 846.2 קק״ל 846.2 קק״ל
    פחמימות 112.4 גרם 112.4 גרם
    שומן 22.4 גרם 22.4 גרם
    נתרן 3245.4 מ״ג 3245.4 מ״ג
    חלבון 23.2 גרם 23.2 גרם
    סיבים תזונתיים 41.0 גרם 41.0 גרם
    שומן רווי 3.7 גרם 3.7 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 933.1 מ״ג 933.1 מ״ג
    ברזל 9.0 מ״ג 9.0 מ״ג
    אשלגן 6061.5 מ״ג 6061.5 מ״ג
    אבץ 3.3 מ״ג 3.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    846
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 846.2 קק״ל 846.2 קק״ל
    פחמימות 112.4 גרם 112.4 גרם
    שומן 22.4 גרם 22.4 גרם
    נתרן 3245.4 מ״ג 3245.4 מ״ג
    חלבון 23.2 גרם 23.2 גרם
    סיבים תזונתיים 41.0 גרם 41.0 גרם
    שומן רווי 3.7 גרם 3.7 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 933.1 מ״ג 933.1 מ״ג
    ברזל 9.0 מ״ג 9.0 מ״ג
    אשלגן 6061.5 מ״ג 6061.5 מ״ג
    אבץ 3.3 מ״ג 3.3 מ״ג
    סגור

מצרכים

מצרכים


plus minus

מצרכים


אופן הכנה

  1. קוצצים את הפירות והירקות במעבד מזון או בעזרת סכין וקרש חיתוך.
  2. מוסיפים לצנצנת שמן זית, מלח, פלפל שחור, דבש, חרדל וחומץ בלסמי ומנערים מעט את הצנצנת כדי לערבב את החרדל בנוזלים. לבסוף מוסיפים את הפקאן הסיני.
  3. מוסיפים את הקינואה, הירקות והתפוח לפי סדר המצרכים. סוגרים את הצנצנת ולוקחים לכל מקום שהולכים אליו.
  4. כדי לצלחת את המנה, פותחים את הצנצנת והופכים אותה לקערה או צלחת גדולה, מנערים קצת כדי שכל הירקות יצאו מהצנצנת ואפשר מיד לאכול. בתאבון!
    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות