סיר של אושר מגולגל: גלילות חציל במילוי בשר

יהודה עמר מכין מנה בשרית מושקעת וטעימה בטירוף! גלילות חציל במילוי בשר ועשבי תיבול, שמתבשלות ברוטב עגבניות עשיר ומושחמות בתערובת מתוקה של בלסמי, רימונים וסילאן
יהודה עמר מכין מנה בשרית מושקעת וטעימה בטירוף! גלילות חציל במילוי בשר ועשבי תיבול, שמתבשלות ברוטב עגבניות עשיר ומושחמות בתערובת מתוקה של בלסמי, רימונים וסילאן
  • יהודה עמר
  • 181 צפיות
  • מרכיבים
    32
  • הכנה 40 דק׳
    כולל שעה ו-45 דק׳
  • קלוריות
    210
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 210.2 קק״ל 2522.4 קק״ל
    פחמימות 24.0 גרם 288.1 גרם
    שומן 8.7 גרם 104.9 גרם
    נתרן 943.1 מ״ג 11317.5 מ״ג
    חלבון 11.3 גרם 135.1 גרם
    סיבים תזונתיים 5.5 גרם 65.7 גרם
    שומן רווי 1.8 גרם 21.8 גרם
    כולסטרול 47.4 מ״ג 568.4 מ״ג
    סידן 65.0 מ״ג 779.4 מ״ג
    ברזל 2.8 מ״ג 33.8 מ״ג
    אשלגן 731.0 מ״ג 8771.8 מ״ג
    אבץ 2.1 מ״ג 24.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    32
  • הכנה 40 דק׳
    כולל שעה ו-45 דק׳
  • קלוריות
    210
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 210.2 קק״ל 2522.4 קק״ל
    פחמימות 24.0 גרם 288.1 גרם
    שומן 8.7 גרם 104.9 גרם
    נתרן 943.1 מ״ג 11317.5 מ״ג
    חלבון 11.3 גרם 135.1 גרם
    סיבים תזונתיים 5.5 גרם 65.7 גרם
    שומן רווי 1.8 גרם 21.8 גרם
    כולסטרול 47.4 מ״ג 568.4 מ״ג
    סידן 65.0 מ״ג 779.4 מ״ג
    ברזל 2.8 מ״ג 33.8 מ״ג
    אשלגן 731.0 מ״ג 8771.8 מ״ג
    אבץ 2.1 מ״ג 24.7 מ״ג
    סגור

מצרכים

מצרכים


plus minus

חצילים

רטב

מילוי


אופן הכנה

  1. מכינים את הרוטב: לתוך סיר רחב ושטוח מכניסים את השמן ואת העגבניות הטריות המגורדות, מבשלים כ-10 דקות עד שכל הנוזלים מתאדים.
  2. מסיפים את השום ואת 2 קופסאות העגבניות המרוסקות, מוסיפים את התבלינים והמים ומבשלים כ-20 דקות.
  3. טוחנים את הרוטב למרקם חלק בעזרת בלנדר מוט או מעבד מזון. אם רואים שהרוטב סמיך מידי אפשר להוסיף מים חמים לפי הצורך. ומחזירים את הרוטב לסיר.
  4. מכינים את המילוי: בקערה גדולה מערבבים את כל המצרכים עד לקבלת תערובת אחידה, מכסים את הקערה בניילון נצמד ומכניסים למקרר למשך 30 דקות.
  5. פורסים את החצילים לאורך לפרוסות בעובי של 1.5 ס״מ. מורחים כל פרוסה בשמן ואופים בתנור בחום של 180 מעלות 15 דקות. מוציאים ומצננים.
  6. על כל פרוסת חציל אפויה מניחים בקצה מתערובת הבשר (בערך כף), מגלגלים ומהדקים.
  7. מניחים את גלילות החציל בתוך הרוטב שהכנו מראש, חשוב מאוד שהרוטב לא יכסה את הגלילות חציל לגמרי.
  8. מפזרים חופן עגבניות שרי מעל, ומבשלים על אש בנונית 30 דקות.
  9. מכינים את האגלס: בקערה מערבבים היטב את כל המצרכים עד לקבלת תערובת אחידה.
  10. לאחר 30 דקות בישול, מורחים על גלילות החצילים את האגלס ומכניסים לתנור בחום של 180 מעלות ללא מכסה עד להשחמה.
    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות