-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 2750.2 קק״ל 2750.2 קק״לפחמימות 376.4 גרם 376.4 גרםשומן 84.5 גרם 84.5 גרםנתרן 3020.9 מ״ג 3020.9 מ״גחלבון 123.0 גרם 123.0 גרםסיבים תזונתיים 0.3 גרם 0.3 גרםשומן רווי 35.6 גרם 35.6 גרםכולסטרול 1909.7 מ״ג 1909.7 מ״גסידן 973.6 מ״ג 973.6 מ״גברזל 6.3 מ״ג 6.3 מ״גאשלגן 1539.1 מ״ג 1539.1 מ״גאבץ 4.4 מ״ג 4.4 מ״גסגור
-
מרכיבים5
-
הכנה 15 דק׳כולל שעה ו-50 דק׳
-
קלוריות2750
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 2750.2 קק״ל 2750.2 קק״לפחמימות 376.4 גרם 376.4 גרםשומן 84.5 גרם 84.5 גרםנתרן 3020.9 מ״ג 3020.9 מ״גחלבון 123.0 גרם 123.0 גרםסיבים תזונתיים 0.3 גרם 0.3 גרםשומן רווי 35.6 גרם 35.6 גרםכולסטרול 1909.7 מ״ג 1909.7 מ״גסידן 973.6 מ״ג 973.6 מ״גברזל 6.3 מ״ג 6.3 מ״גאשלגן 1539.1 מ״ג 1539.1 מ״גאבץ 4.4 מ״ג 4.4 מ״גסגור
אשת רב הכותל, הרבנית יעל רבינוביץ, עם מתכון שכולנו היינו רוצים לגדול עליו! עוגת גבינה אפויה של סבתא, כזאת שדורשת מינימום של מאמץ. והטעם? יגרום לכם לרצות להכין את העוגה בכל שבוע, שבת, חג או אירוע.
מרכיבים 5 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל שעה ו-50 דק׳ | קלוריות 2750 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
עוגה
-
7 ביצים M
-
1 1/2 כוסות סוכר לבן
-
4 כפות קורנפלור
-
3 כפות אינסטנט פודינג בטעם וניל
-
750 גרם גבינה לבנה 5%
אופן הכנה
- מחממים את התנור לחום של 180 מעלות.
- מפרידים את הביצים לחלמונים וחלבונים בקערות נפרדות ומקציפים את החלבונים עם כוס סוכר.
- מקציפים מעט את החלמונים עם הקורנפלור, האינסטנט פודינג, הגבינה וחצי כוס הסוכר שנותרה.
- מערבבים בזהירות את שתי התערובות ומעבירים לתבנית 24 ס”מ.
- מניחים בתחתית התנור תבנית עם מים, מכניסים את תבנית העוגה לתנור ואופים את העוגה במשך 45 דקות.
אופן הכנה
- מחממים את התנור לחום של 180 מעלות.
- מפרידים את הביצים לחלמונים וחלבונים בקערות נפרדות ומקציפים את החלבונים עם כוס סוכר.
- מקציפים מעט את החלמונים עם הקורנפלור, האינסטנט פודינג, הגבינה וחצי כוס הסוכר שנותרה.
- מערבבים בזהירות את שתי התערובות ומעבירים לתבנית 24 ס”מ.
- מניחים בתחתית התנור תבנית עם מים, מכניסים את תבנית העוגה לתנור ואופים את העוגה במשך 45 דקות.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)