עוגת דבש טעימה
עוגת דבש עסיסית וארומטית, כי להשתמש בתבלינים חמים בעוגות זה אחד הדברים היותר מקפיצים ומשדרגים שיש, ממש לא אנחנו המצאנו אבל אנחנו עפים על זה! תהנו
עוגת דבש עסיסית וארומטית, כי להשתמש בתבלינים חמים בעוגות זה אחד הדברים היותר מקפיצים ומשדרגים שיש, ממש לא אנחנו המצאנו אבל אנחנו עפים על זה! תהנו
- ניצן סוסיד
- 409 צפיות
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1692.1 קק״ל 3384.3 קק״לפחמימות 244.2 גרם 488.3 גרםשומן 61.9 גרם 123.7 גרםנתרן 290.4 מ״ג 580.8 מ״גחלבון 23.1 גרם 46.2 גרםסיבים תזונתיים 3.3 גרם 6.6 גרםשומן רווי 6.2 גרם 12.4 גרםכולסטרול 379.8 מ״ג 759.6 מ״גסידן 109.1 מ״ג 218.2 מ״גברזל 2.7 מ״ג 5.5 מ״גאשלגן 279.6 מ״ג 559.2 מ״גאבץ 2.0 מ״ג 4.0 מ״גסגור
-
מרכיבים16
-
הכנה 10 דק׳כולל 50 דק׳
-
קלוריות1692
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1692.1 קק״ל 3384.3 קק״לפחמימות 244.2 גרם 488.3 גרםשומן 61.9 גרם 123.7 גרםנתרן 290.4 מ״ג 580.8 מ״גחלבון 23.1 גרם 46.2 גרםסיבים תזונתיים 3.3 גרם 6.6 גרםשומן רווי 6.2 גרם 12.4 גרםכולסטרול 379.8 מ״ג 759.6 מ״גסידן 109.1 מ״ג 218.2 מ״גברזל 2.7 מ״ג 5.5 מ״גאשלגן 279.6 מ״ג 559.2 מ״גאבץ 2.0 מ״ג 4.0 מ״גסגור
מרכיבים 16 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 50 דק׳ | קלוריות 1692 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
עוגה
-
1 1/2 כוסות קמח לבן
-
1 כפית אבקת אפייה
-
1/2 כפית אבקת סודה לשתייה
-
1/3 כוס סוכר חוםלח
-
1/4 כוס סוכר לבן
-
1/2 כפית קינמון טחון
-
1/4 כפית ג’ינג’ר טחון
-
1/4 כפית הל טחון
-
3 ביצים M
-
1/2 כוס שמן קנולה
-
2 כפות קפה נמסמעורבב עם שני שליש כוס מים רותחים
-
1 כפית תמצית וניל
-
3/4 כוס דבש
זיגוג
-
1/2שקית או 50 גרם אבקת סוכר
-
2 כפות מים
-
1/2 כפית תמצית וניל
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-160 מעלות.
- בקערה גדולה מערבבים את המרכיבים היבשים - קמח, אבקת אפייה, אבקת סודה לשתייה, סוכר לבן, סוכר חום, קינמון, אבקת ג’ינג’ר והל.
- בקערה נפרדת טורפים היטב את המרכיבים הרטובים - ביצים, שמן, קפה, תמצית וניל ודבש.
- מוזגים את התערובת הרטובה לקערת היבשים ומערבבים היטב יחד עד שהנוזלים נטמעים בכל הקמח. שימו לב לא לערבב יותר מידי.
- מעבירים את בלילת העוגה לשתי תבניות אינגליש קייק מרופדות בנייר אפייה הנמל.
- אופים כ-40 דקות, עד שהעוגה יציבה. ניתן לנעוץ קיסם במרכז העוגה - אם הוא יוצא עם פירורים לחים זה מעולה והעוגה מוכנה.
- להגשה מערבבים את מרכיבי הזיגוג, מעבירים לשק זילוף ומזלפים פסים מעל העוגה.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-160 מעלות.
- בקערה גדולה מערבבים את המרכיבים היבשים - קמח, אבקת אפייה, אבקת סודה לשתייה, סוכר לבן, סוכר חום, קינמון, אבקת ג’ינג’ר והל.
- בקערה נפרדת טורפים היטב את המרכיבים הרטובים - ביצים, שמן, קפה, תמצית וניל ודבש.
- מוזגים את התערובת הרטובה לקערת היבשים ומערבבים היטב יחד עד שהנוזלים נטמעים בכל הקמח. שימו לב לא לערבב יותר מידי.
- מעבירים את בלילת העוגה לשתי תבניות אינגליש קייק מרופדות בנייר אפייה הנמל.
- אופים כ-40 דקות, עד שהעוגה יציבה. ניתן לנעוץ קיסם במרכז העוגה - אם הוא יוצא עם פירורים לחים זה מעולה והעוגה מוכנה.
- להגשה מערבבים את מרכיבי הזיגוג, מעבירים לשק זילוף ומזלפים פסים מעל העוגה.
הערות
- לאחר שהעוגה נאפתה והתקררה עוטפים אותה היטב ומאחסנים מחוץ למקרר.
הערות
- לאחר שהעוגה נאפתה והתקררה עוטפים אותה היטב ומאחסנים מחוץ למקרר.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)