עוגת דבש טעימה

עוגת דבש עסיסית וארומטית, כי להשתמש בתבלינים חמים בעוגות זה אחד הדברים היותר מקפיצים ומשדרגים שיש, ממש לא אנחנו המצאנו אבל אנחנו עפים על זה! תהנו
עוגת דבש עסיסית וארומטית, כי להשתמש בתבלינים חמים בעוגות זה אחד הדברים היותר מקפיצים ומשדרגים שיש, ממש לא אנחנו המצאנו אבל אנחנו עפים על זה! תהנו
  • ניצן סוסיד
  • 409 צפיות
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    1692
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1692.1 קק״ל 3384.3 קק״ל
    פחמימות 244.2 גרם 488.3 גרם
    שומן 61.9 גרם 123.7 גרם
    נתרן 290.4 מ״ג 580.8 מ״ג
    חלבון 23.1 גרם 46.2 גרם
    סיבים תזונתיים 3.3 גרם 6.6 גרם
    שומן רווי 6.2 גרם 12.4 גרם
    כולסטרול 379.8 מ״ג 759.6 מ״ג
    סידן 109.1 מ״ג 218.2 מ״ג
    ברזל 2.7 מ״ג 5.5 מ״ג
    אשלגן 279.6 מ״ג 559.2 מ״ג
    אבץ 2.0 מ״ג 4.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    1692
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1692.1 קק״ל 3384.3 קק״ל
    פחמימות 244.2 גרם 488.3 גרם
    שומן 61.9 גרם 123.7 גרם
    נתרן 290.4 מ״ג 580.8 מ״ג
    חלבון 23.1 גרם 46.2 גרם
    סיבים תזונתיים 3.3 גרם 6.6 גרם
    שומן רווי 6.2 גרם 12.4 גרם
    כולסטרול 379.8 מ״ג 759.6 מ״ג
    סידן 109.1 מ״ג 218.2 מ״ג
    ברזל 2.7 מ״ג 5.5 מ״ג
    אשלגן 279.6 מ״ג 559.2 מ״ג
    אבץ 2.0 מ״ג 4.0 מ״ג
    סגור
מתכוני חגים
ניצן סוסיד
X

מצרכים

מצרכים


plus minus

עוגה

זיגוג


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-160 מעלות.
  2. בקערה גדולה מערבבים את המרכיבים היבשים - קמח, אבקת אפייה, אבקת סודה לשתייה, סוכר לבן, סוכר חום, קינמון, אבקת ג’ינג’ר והל.
  3. בקערה נפרדת טורפים היטב את המרכיבים הרטובים - ביצים, שמן, קפה, תמצית וניל ודבש.
  4. מוזגים את התערובת הרטובה לקערת היבשים ומערבבים היטב יחד עד שהנוזלים נטמעים בכל הקמח. שימו לב לא לערבב יותר מידי.
  5. מעבירים את בלילת העוגה לשתי תבניות אינגליש קייק מרופדות בנייר אפייה הנמל.
  6. אופים כ-40 דקות, עד שהעוגה יציבה. ניתן לנעוץ קיסם במרכז העוגה - אם הוא יוצא עם פירורים לחים זה מעולה והעוגה מוכנה.
  7. להגשה מערבבים את מרכיבי הזיגוג, מעבירים לשק זילוף ומזלפים פסים מעל העוגה.

    הערות

    • לאחר שהעוגה נאפתה והתקררה עוטפים אותה היטב ומאחסנים מחוץ למקרר.

    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות