פיצה כרובית ללא גלוטן של שר פיטנס

פיצה בלי גלוטן? יש דבר כזה, וזה לא פחות טעים מהגרסה המקורית. שר פיטנס עם פיצה כרובית בלי טיפת קמח שאי אפשר להפסיק לזלול
פיצה בלי גלוטן? יש דבר כזה, וזה לא פחות טעים מהגרסה המקורית. שר פיטנס עם פיצה כרובית בלי טיפת קמח שאי אפשר להפסיק לזלול
  • שר פיטנס
  • 169K צפיות
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    257
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 256.6 קק״ל 1539.6 קק״ל
    פחמימות 20.3 גרם 122.0 גרם
    שומן 9.3 גרם 55.5 גרם
    נתרן 1263.7 מ״ג 7582.3 מ״ג
    חלבון 18.3 גרם 109.9 גרם
    סיבים תזונתיים 5.6 גרם 33.4 גרם
    שומן רווי 4.3 גרם 25.7 גרם
    כולסטרול 101.3 מ״ג 607.8 מ״ג
    סידן 460.2 מ״ג 2761.3 מ״ג
    ברזל 2.5 מ״ג 15.1 מ״ג
    אשלגן 1071.9 מ״ג 6431.4 מ״ג
    אבץ 2.3 מ״ג 13.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    257
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 256.6 קק״ל 1539.6 קק״ל
    פחמימות 20.3 גרם 122.0 גרם
    שומן 9.3 גרם 55.5 גרם
    נתרן 1263.7 מ״ג 7582.3 מ״ג
    חלבון 18.3 גרם 109.9 גרם
    סיבים תזונתיים 5.6 גרם 33.4 גרם
    שומן רווי 4.3 גרם 25.7 גרם
    כולסטרול 101.3 מ״ג 607.8 מ״ג
    סידן 460.2 מ״ג 2761.3 מ״ג
    ברזל 2.5 מ״ג 15.1 מ״ג
    אשלגן 1071.9 מ״ג 6431.4 מ״ג
    אבץ 2.3 מ״ג 13.7 מ״ג
    סגור
פיצות
שר פיטנס
X

מצרכים

מצרכים


בצק כרובית

תוספות


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-240 מעלות.
  2. כותשים את השום. מפרידים את פרחי הכרובית מהגבעול וחותכים את הגבעול לחתיכות דקות.
  3. מכינים את הרוטב: קולפים את שן השום ופורסים לפרוסות דקות. מחממים מחבת עם שמן זית ומוסיפים את השום והאורגנו (עלים בלבד) לטיגון קצר של כדקה. מוסיפים את רסק העגבניות ומערבבים היטב למשך דקה נוספת. מוסיפים את הסוכר, הצ’ילי והמים ומבשלים על אש בינונית למשך 5 דקות. מצננים בצד.
  4. מכינים את הבצק: מכניסים למעבד מזון את הגבעול והפרחים של הכרובית וחותכים בפולסים עד לקבלת פירורים קטנטנים. מוציאים וסוחטים היטב מהנוזלים. חשוב שהכרובית תהיה יבשה לקבלת בצק פריך.
  5. מוסיפים לכרובית את שאר הרכיבים ומערבבים היטב. יש להתחיל מביצה אחת ובמידה ואם התערובת אינה מתגבשת מספיק, מוסיפים את הביצה הנוספת.
  6. משטחים את הבצק לגובה של פחות מ-1 ס”מ על נייר אפייה. מעבירים לתבנית.
  7. אופים למשך 15-20 דקות עד להשחמה וכמעט קצוות שרופים.
  8. מוציאים מהתנור לסידור התוספות, משנים את התנור למצב גריל ומעלים את הטמפטורה למקסימום אפשרי.
  9. מורחים את הרוטב על הבצק ומסדרים את התוספות. מחזירים לתנור לכ-5 דקות נוספות, עד שהגבינה נמסה, ומוציאים.
  10. מקררים את הפיצה כ-10 דקות על רשת, כדי לתת לאדים בתחתית להשתחרר, ואז הפיצה תהיה יותר קראנצ’ית.

 

 


    לעוד מתכוני קציצות מעולים:

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות

    תגיות