שופלור: תבשיל עוף עם כרובית בסגנון מרוקאי

סיר לכל המשפחה בקלי קלות: תבשיל עוף עם פרחי כרובית (שופלור) ברוטב אדום וטעים שמכינים בסיר אחד ומגישים עם כיכר לחם טרי
סיר לכל המשפחה בקלי קלות: תבשיל עוף עם פרחי כרובית (שופלור) ברוטב אדום וטעים שמכינים בסיר אחד ומגישים עם כיכר לחם טרי
  • רותם בן מויאל
  • 30K צפיות
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעתיים ו-50 דק׳
  • קלוריות
    124
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 124.4 קק״ל 622.2 קק״ל
    פחמימות 42.1 גרם 210.4 גרם
    שומן 30.4 גרם 151.9 גרם
    נתרן 1478.3 מ״ג 7391.5 מ״ג
    חלבון 35.9 גרם 179.7 גרם
    סיבים תזונתיים 36.2 גרם 181.0 גרם
    שומן רווי 29.6 גרם 147.9 גרם
    כולסטרול 29.2 מ״ג 146.0 מ״ג
    סידן 104.3 מ״ג 521.7 מ״ג
    ברזל 30.6 מ״ג 152.9 מ״ג
    אשלגן 1006.7 מ״ג 5033.5 מ״ג
    אבץ 30.1 מ״ג 150.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעתיים ו-50 דק׳
  • קלוריות
    124
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 124.4 קק״ל 622.2 קק״ל
    פחמימות 42.1 גרם 210.4 גרם
    שומן 30.4 גרם 151.9 גרם
    נתרן 1478.3 מ״ג 7391.5 מ״ג
    חלבון 35.9 גרם 179.7 גרם
    סיבים תזונתיים 36.2 גרם 181.0 גרם
    שומן רווי 29.6 גרם 147.9 גרם
    כולסטרול 29.2 מ״ג 146.0 מ״ג
    סידן 104.3 מ״ג 521.7 מ״ג
    ברזל 30.6 מ״ג 152.9 מ״ג
    אשלגן 1006.7 מ״ג 5033.5 מ״ג
    אבץ 30.1 מ״ג 150.5 מ״ג
    סגור

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. חותכים פרחים גסים מהכרובית ומעבירים לקערה.
  2. ממלאים את הקערה במים עד לכיסוי הכרובית, מפזרים מלח גס ומשרים כשעה.
  3. לאחר שעה, שוטפים, מסננים ומייבשים את הכרובית.
  4. מטגנים בסיר את הבצלים הקצוצים עד הזהבה.
  5. מוסיפים את העגבניות המגורדות ומערבבים.
  6. מוסיפים את שיני השום הפרוסות ומטגנים עוד 2 דקות.
  7. מוסיפים את שוקי העוף ומטגנים עד הזהבה קלה משני הצדדים.
  8. מניחים את פרחי הכרובית מעל שוקי העוף.
  9. קוצצים חצי צרור כוסברה ומפזרים מעל.
  10. מפזרים מעל את אבקת המרק עוף, המלח, הפלפל הלבן, הכורכום והפפריקה המתוקה.
  11. מוסיפים את 2 כוסות המים בצד הסיר, סוגרים עם מכסה ומבשלים כשעה על אש נמוכה.
  12. אפשר להכניס את הסיר לאפייה בתנור, במצב גריל בחום של 250 מעלות, למשך 10 דקות, עד השחמה יפה.
    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות