פסטה ברוטב ארבע גבינות. מנה מפנקת, כמו במסעדה

אחת ממנות הפסטה הכי מבוקשות במסעדות היא פסטה ברוטב ארבע גבינות. ביס עשיר ומפנק שמשלב גבינות טובות ושמנת שעוטפות את הפסטה ומפנקות אותה. הכי קל ומהיר, לכו להכין!
אחת ממנות הפסטה הכי מבוקשות במסעדות היא פסטה ברוטב ארבע גבינות. ביס עשיר ומפנק שמשלב גבינות טובות ושמנת שעוטפות את הפסטה ומפנקות אותה. הכי קל ומהיר, לכו להכין!
  • מערכת Foody
  • 167 צפיות
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    613
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 613.4 קק״ל 2453.5 קק״ל
    פחמימות 44.4 גרם 177.8 גרם
    שומן 34.7 גרם 138.9 גרם
    נתרן 777.5 מ״ג 3110.0 מ״ג
    חלבון 27.2 גרם 108.7 גרם
    סיבים תזונתיים 2.4 גרם 9.7 גרם
    שומן רווי 21.2 גרם 84.8 גרם
    כולסטרול 98.1 מ״ג 392.5 מ״ג
    סידן 494.2 מ״ג 1976.8 מ״ג
    ברזל 2.0 מ״ג 8.1 מ״ג
    אשלגן 198.2 מ״ג 792.7 מ״ג
    אבץ 2.6 מ״ג 10.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    613
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 613.4 קק״ל 2453.5 קק״ל
    פחמימות 44.4 גרם 177.8 גרם
    שומן 34.7 גרם 138.9 גרם
    נתרן 777.5 מ״ג 3110.0 מ״ג
    חלבון 27.2 גרם 108.7 גרם
    סיבים תזונתיים 2.4 גרם 9.7 גרם
    שומן רווי 21.2 גרם 84.8 גרם
    כולסטרול 98.1 מ״ג 392.5 מ״ג
    סידן 494.2 מ״ג 1976.8 מ״ג
    ברזל 2.0 מ״ג 8.1 מ״ג
    אשלגן 198.2 מ״ג 792.7 מ״ג
    אבץ 2.6 מ״ג 10.4 מ״ג
    סגור
אוכל איטלקי
מערכת Foody
X

מצרכים

מצרכים


plus minus

רוטב הגבינות

עיטור


אופן הכנה

  1. ממיסים בסיר את החמאה ומוסיפים את הקמח. מבשלים על אש נמוכה תוך כדי ערבוב מתמיד עד שנוצרת רביכה סמיכה וללא גושים. מוסיפים את השמנת ואת היין ומערבבים כל הזמן. מוסיפים מלח, פלפל, שום ואגוז מוסקט ומערבבים. כאשר הרביכה כמעט מגיעה לרתיחה מורידים מיד מהאש.
  2. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.
  3. דקה או שתיים לפני סיום בישול הפסטה מחזירים את רביכה לאש ומוסיפים אליה את הגבינות תוך כדי ערבוב עד שהגבינות נמסות.
  4. מערבבים את הרוטב בפסטה המסוננת. מגררים מעט פרמזן מעל ומגישים.

    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות