פסטה ברוטב ארבע גבינות. מנה מפנקת, כמו במסעדה
אחת ממנות הפסטה הכי מבוקשות במסעדות היא פסטה ברוטב ארבע גבינות. ביס עשיר ומפנק שמשלב גבינות טובות ושמנת שעוטפות את הפסטה ומפנקות אותה. הכי קל ומהיר, לכו להכין!
אחת ממנות הפסטה הכי מבוקשות במסעדות היא פסטה ברוטב ארבע גבינות. ביס עשיר ומפנק שמשלב גבינות טובות ושמנת שעוטפות את הפסטה ומפנקות אותה. הכי קל ומהיר, לכו להכין!
- מערכת Foody
- 167 צפיות
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 613.4 קק״ל 2453.5 קק״לפחמימות 44.4 גרם 177.8 גרםשומן 34.7 גרם 138.9 גרםנתרן 777.5 מ״ג 3110.0 מ״גחלבון 27.2 גרם 108.7 גרםסיבים תזונתיים 2.4 גרם 9.7 גרםשומן רווי 21.2 גרם 84.8 גרםכולסטרול 98.1 מ״ג 392.5 מ״גסידן 494.2 מ״ג 1976.8 מ״גברזל 2.0 מ״ג 8.1 מ״גאשלגן 198.2 מ״ג 792.7 מ״גאבץ 2.6 מ״ג 10.4 מ״גסגור
-
מרכיבים13
-
הכנה 10 דק׳כולל 20 דק׳
-
קלוריות613
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 613.4 קק״ל 2453.5 קק״לפחמימות 44.4 גרם 177.8 גרםשומן 34.7 גרם 138.9 גרםנתרן 777.5 מ״ג 3110.0 מ״גחלבון 27.2 גרם 108.7 גרםסיבים תזונתיים 2.4 גרם 9.7 גרםשומן רווי 21.2 גרם 84.8 גרםכולסטרול 98.1 מ״ג 392.5 מ״גסידן 494.2 מ״ג 1976.8 מ״גברזל 2.0 מ״ג 8.1 מ״גאשלגן 198.2 מ״ג 792.7 מ״גאבץ 2.6 מ״ג 10.4 מ״גסגור
מרכיבים 13 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 20 דק׳ | קלוריות 613 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
פסטה
-
500 גרם פסטה פנה
רוטב הגבינות
-
50 גרם חמאה
-
1 כף קמח לבן
-
1מיכל או 500 מ"ל שמנת לבישול 15%אפשר להשתמש בשמנת עם אחוזי שומן גבוהים או נמוכים יותר
-
1/4 כוס יין לבן יבש
-
2 שיני שוםכתוש
-
1/2 כפית שטוחה מלח דק
-
1/2 כפית שטוחה פלפל שחור גרוס
-
1 קורט אגוז מוסקט
-
100 גרם גבינת מוצרלהמגוררת
-
50 גרם גבינת פרמזןמגוררת
-
50 גרם גבינה כחולהמפוררת (לא חובה)
עיטור
-
50 גרם גבינת פרמזןמגוררת או אמנטל
אופן הכנה
- ממיסים בסיר את החמאה ומוסיפים את הקמח. מבשלים על אש נמוכה תוך כדי ערבוב מתמיד עד שנוצרת רביכה סמיכה וללא גושים. מוסיפים את השמנת ואת היין ומערבבים כל הזמן. מוסיפים מלח, פלפל, שום ואגוז מוסקט ומערבבים. כאשר הרביכה כמעט מגיעה לרתיחה מורידים מיד מהאש.
- מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.
- דקה או שתיים לפני סיום בישול הפסטה מחזירים את רביכה לאש ומוסיפים אליה את הגבינות תוך כדי ערבוב עד שהגבינות נמסות.
- מערבבים את הרוטב בפסטה המסוננת. מגררים מעט פרמזן מעל ומגישים.
אופן הכנה
- ממיסים בסיר את החמאה ומוסיפים את הקמח. מבשלים על אש נמוכה תוך כדי ערבוב מתמיד עד שנוצרת רביכה סמיכה וללא גושים. מוסיפים את השמנת ואת היין ומערבבים כל הזמן. מוסיפים מלח, פלפל, שום ואגוז מוסקט ומערבבים. כאשר הרביכה כמעט מגיעה לרתיחה מורידים מיד מהאש.
- מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.
- דקה או שתיים לפני סיום בישול הפסטה מחזירים את רביכה לאש ומוסיפים אליה את הגבינות תוך כדי ערבוב עד שהגבינות נמסות.
- מערבבים את הרוטב בפסטה המסוננת. מגררים מעט פרמזן מעל ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)