-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 555.8 קק״ל 1667.3 קק״לפחמימות 46.6 גרם 139.7 גרםשומן 34.8 גרם 104.3 גרםנתרן 637.0 מ״ג 1911.0 מ״גחלבון 14.3 גרם 42.9 גרםסיבים תזונתיים 1.6 גרם 4.9 גרםשומן רווי 20.9 גרם 62.8 גרםכולסטרול 109.0 מ״ג 327.1 מ״גסידן 262.6 מ״ג 787.8 מ״גברזל 1.0 מ״ג 2.9 מ״גאשלגן 497.8 מ״ג 1493.3 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 1.0 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 20 דק׳כולל 40 דק׳
-
קלוריות556
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 555.8 קק״ל 1667.3 קק״לפחמימות 46.6 גרם 139.7 גרםשומן 34.8 גרם 104.3 גרםנתרן 637.0 מ״ג 1911.0 מ״גחלבון 14.3 גרם 42.9 גרםסיבים תזונתיים 1.6 גרם 4.9 גרםשומן רווי 20.9 גרם 62.8 גרםכולסטרול 109.0 מ״ג 327.1 מ״גסידן 262.6 מ״ג 787.8 מ״גברזל 1.0 מ״ג 2.9 מ״גאשלגן 497.8 מ״ג 1493.3 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 1.0 מ״גסגור
מרכיבים 12 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 40 דק׳ | קלוריות 556 | כמות מנות 3 |
---|
מצרכים
מצרכים
פסטה
-
1/2חבילה או 250 גרם פסטה ספגטיאו פסטה אחרת שאוהבים
-
2 ליטר מים רותחים
רוטב
-
25 גרם חמאה
-
1/2 בצל בינוניקצוץ
-
3 שיני שוםפרוסות
-
1 סלסילה פטריות שמפיניוןפרוסות
-
1 חבילה ערמונים בוואקום
-
2 מיכלים שמנת לבישול 15%
-
1/2 כפית מלח דקאו לפי הטעם
-
1/4 כפית פלפל שחור טחוןאו לפי הטעם
הגשה
-
1/3 כוס גבינת פרמזן
-
1 חופן פטרוזיליהקצוצה
אופן הכנה
- בסיר גדול עם מים רותחים שמים את הפסטה ומבשלים אותה 10 דקות.
- מסננים את המים ושמים את הפסטה בצד.
- ממיסים את החמאה במחבת ומוסיפים את השום והבצל קצוץ.
- מוסיפים את הפטריות ומקפיצים עד שהן מקבלות קצת צבע. מוסיפים את הערמונים ומקפיצים לכמה דקות.
- מוסיפים את השמנת המתוקה, המלח והפלפל ומביאים לרתיחה. מורידים לאש נמוכה.
- מוסיפים את הפסטה לתוך הרוטב, ומערבבים היטב.
- מגישים מיד עם פטרוזיליה קצוצה ופרמזן מעל.
אופן הכנה
- בסיר גדול עם מים רותחים שמים את הפסטה ומבשלים אותה 10 דקות.
- מסננים את המים ושמים את הפסטה בצד.
- ממיסים את החמאה במחבת ומוסיפים את השום והבצל קצוץ.
- מוסיפים את הפטריות ומקפיצים עד שהן מקבלות קצת צבע. מוסיפים את הערמונים ומקפיצים לכמה דקות.
- מוסיפים את השמנת המתוקה, המלח והפלפל ומביאים לרתיחה. מורידים לאש נמוכה.
- מוסיפים את הפסטה לתוך הרוטב, ומערבבים היטב.
- מגישים מיד עם פטרוזיליה קצוצה ופרמזן מעל.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (2)
וואו הכנתי אךת זה עכשיו ויצא מטריףףףףףףף
תודה רעות כיף לשמוע!