-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 394.3 קק״ל 1577.2 קק״לפחמימות 35.9 גרם 143.5 גרםשומן 17.7 גרם 70.6 גרםנתרן 739.6 מ״ג 2958.3 מ״גחלבון 21.2 גרם 84.6 גרםסיבים תזונתיים 0.6 גרם 2.3 גרםשומן רווי 4.1 גרם 16.3 גרםכולסטרול 56.9 מ״ג 227.5 מ״גסידן 18.2 מ״ג 72.7 מ״גברזל 1.8 מ״ג 7.2 מ״גאשלגן 223.8 מ״ג 895.2 מ״גאבץ 4.0 מ״ג 16.1 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 5 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות394
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 394.3 קק״ל 1577.2 קק״לפחמימות 35.9 גרם 143.5 גרםשומן 17.7 גרם 70.6 גרםנתרן 739.6 מ״ג 2958.3 מ״גחלבון 21.2 גרם 84.6 גרםסיבים תזונתיים 0.6 גרם 2.3 גרםשומן רווי 4.1 גרם 16.3 גרםכולסטרול 56.9 מ״ג 227.5 מ״גסידן 18.2 מ״ג 72.7 מ״גברזל 1.8 מ״ג 7.2 מ״גאשלגן 223.8 מ״ג 895.2 מ״גאבץ 4.0 מ״ג 16.1 מ״גסגור
מרכיבים 9 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 394 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
2 כפות שמן זית
-
1/2 בצל גדולקצוץ דק
-
250 גרם בשר בקר טחון
-
1צנצנת או 400 גרם רוטב עגבניות מוכן
-
3 כוסות מים רותחים
-
2 כוסות פתיתים
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור טחון
-
1/2 כפית פפריקה מתוקה
אופן הכנה
- בסיר רחב מחממים שמן זית ומטגנים את הבשר יחד עם הבצל.
- מוסיפים רוטב עגבניות, מים, פתיתים ותבלינים ומערבבים היטב.
- מבשלים על להבה גבוהה עד רתיחה.
- מנמיכים את הלהבה ללהבה נמוכה ומבשלים למשך כ-15 דקות או עד שהפתיתים רכים.
אופן הכנה
- בסיר רחב מחממים שמן זית ומטגנים את הבשר יחד עם הבצל.
- מוסיפים רוטב עגבניות, מים, פתיתים ותבלינים ומערבבים היטב.
- מבשלים על להבה גבוהה עד רתיחה.
- מנמיכים את הלהבה ללהבה נמוכה ומבשלים למשך כ-15 דקות או עד שהפתיתים רכים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (5)
15 דק’ בישול מספיקות לבשר להתבשל לגמרי?
הי מירי,
בשלב הראשון מטגנים את הבשר עד שהוא משחים מעט, אח”כ מבשלים כמו שכתוב בהוראות ההכנה, וזה מספיק להתבשל.
בהוראות. כתוב ציר בשר – מה זה? זה לא כתוב בחומרים
הי גילה, זו טעות. תוקן גם בהוראות ההכנה. תודה
בהוראו כתוב ציר בר