קוסקוס אמיתי של אלופת הקוסקוס יונית צוקרמן

תמיד רציתם לדעת איך מכינים קוסקוס אמיתי ואוורירי כמו ענן? יונית צוקרמן, אלופת הקוסקוס, מלמדת את כל ההכנה, שלב אחרי שלב. מי ידע שקוסקוס אמיתי מכינים בכזו קלות?
תמיד רציתם לדעת איך מכינים קוסקוס אמיתי ואוורירי כמו ענן? יונית צוקרמן, אלופת הקוסקוס, מלמדת את כל ההכנה, שלב אחרי שלב. מי ידע שקוסקוס אמיתי מכינים בכזו קלות?
  • יונית צוקרמן
  • 256K צפיות
  • מרכיבים
    4
  • הכנה שעה
    כולל 3 שעות
  • קלוריות
    671
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 671.0 קק״ל 5368.0 קק״ל
    פחמימות 91.0 גרם 728.0 גרם
    שומן 26.4 גרם 211.0 גרם
    נתרן 970.2 מ״ג 7761.6 מ״ג
    חלבון 15.9 גרם 127.0 גרם
    סיבים תזונתיים 4.9 גרם 39.0 גרם
    שומן רווי 2.0 גרם 16.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 23.1 מ״ג 184.4 מ״ג
    ברזל 1.5 מ״ג 12.0 מ״ג
    אשלגן 232.5 מ״ג 1860.0 מ״ג
    אבץ 1.3 מ״ג 10.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    4
  • הכנה שעה
    כולל 3 שעות
  • קלוריות
    671
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 671.0 קק״ל 5368.0 קק״ל
    פחמימות 91.0 גרם 728.0 גרם
    שומן 26.4 גרם 211.0 גרם
    נתרן 970.2 מ״ג 7761.6 מ״ג
    חלבון 15.9 גרם 127.0 גרם
    סיבים תזונתיים 4.9 גרם 39.0 גרם
    שומן רווי 2.0 גרם 16.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 23.1 מ״ג 184.4 מ״ג
    ברזל 1.5 מ״ג 12.0 מ״ג
    אשלגן 232.5 מ״ג 1860.0 מ״ג
    אבץ 1.3 מ״ג 10.5 מ״ג
    סגור

אחרי שתכינו פעם אחת קוסקוס בבית עם המתכון שלי, תשכחו מכל גרסה אחרת שהכרתם עד היום. מרקם המשי ממכר והטעם גן עדן. אל תשכחו להצטייד מראש בנפה ייעודית לקוסקוס, ותעמידו כבר מרק ירקות טעים שתוכלו להגיש איתו.

 

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מערבבים בקערה גדולה את הסולת והמלח.
  2. מוסיפים שמן ומערבבים בידיים.
  3. מוסיפים כוס מים בהדרגה, תוך כדי לישה של הסולת. ביד אחת מוסיפים את המים וביד השנייה מערבבים.
  4. מעבירים את התערובת לסיר אידוי לקוסקוס. מפזרים על הרשת ומשאירים חור במרכז לאידוי יעיל. ממלאים את חלקו התחתון של הסיר במים ומביאים לרתיחה. אפשר גם להשתמש במרק ירקות או עוף כדי להוסיף טעמים לקוסקוס.
  5. מכסים במכסה ומאדים במשך שעה.
  6. בתום השעה, מעבירים את התערובת בחזרה לקערה הגדולה.
  7. שופכים על התערובת שתי כוסות מים תוך כדי ערבוב ומכסים במגבת לחה ל-30 דקות.
  8. מעבירים את התערובת בחזרה לסיר האידוי ומאדים מכוסה 30 דקות.
  9. מעבירים את התערובת לנפה או מסננת ייעודית לקוסקוס שעומדת מעל קערה גדולה, ומסננים את התערובת דרכה ליצירת גרגירים מושלמים.
  10. מגישים עם מרק ירקות או מרק בשר חם.
    לעוד מתכונים מעולים של יונית צוקרמן:

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות

    תגיות