קוסקוס במיקרו – קוסקוס סולת ב- 20 דקות! מי היה מאמין?
אם עד היום חשבתם שלהכין קוסקוס אמיתי מסולת יקח לכם חצי יום - יש הפתעות! קוסקוס מסולת להכנה פשוטה בבית, שיוצא אחד אחד, וכל זה ב-20 דקות
אם עד היום חשבתם שלהכין קוסקוס אמיתי מסולת יקח לכם חצי יום - יש הפתעות! קוסקוס מסולת להכנה פשוטה בבית, שיוצא אחד אחד, וכל זה ב-20 דקות
- שיר פורטמן
- 62K צפיות
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 701.0 קק״ל 4206.0 קק״לפחמימות 97.1 גרם 582.4 גרםשומן 26.5 גרם 158.8 גרםנתרן 7.7 מ״ג 46.4 מ״גחלבון 16.9 גרם 101.6 גרםסיבים תזונתיים 5.2 גרם 31.2 גרםשומן רווי 2.0 גרם 12.1 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 22.7 מ״ג 136.0 מ״גברזל 1.6 מ״ג 9.6 מ״גאשלגן 248.0 מ״ג 1488.0 מ״גאבץ 1.4 מ״ג 8.4 מ״גסגור
-
מרכיבים4
-
הכנה 5 דק׳כולל 20 דק׳
-
קלוריות701
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 701.0 קק״ל 4206.0 קק״לפחמימות 97.1 גרם 582.4 גרםשומן 26.5 גרם 158.8 גרםנתרן 7.7 מ״ג 46.4 מ״גחלבון 16.9 גרם 101.6 גרםסיבים תזונתיים 5.2 גרם 31.2 גרםשומן רווי 2.0 גרם 12.1 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 22.7 מ״ג 136.0 מ״גברזל 1.6 מ״ג 9.6 מ״גאשלגן 248.0 מ״ג 1488.0 מ״גאבץ 1.4 מ״ג 8.4 מ״גסגור
מרכיבים 4 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל 20 דק׳ | קלוריות 701 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
4 כוסות סולת
-
4 כוסות מים רותחים
-
3/4 כוס שמן קנולה
אופן הכנה
- בקערה גדולה שמים את 4 כוסות הסולת, השמן והמלח. מערבבים ומפרקים עם המזלג.
- מוסיפים לקערה כוס וחצי מים, ומכניסים למיקרו למשך 3-4 דקות.
- מוציאים את הקערה מהמיקרו ומפוררים עם מזלג את הסולת עד כמה שניתן.
- מוסיפים עוד כוס וחצי מים, ומכניסים למשך 3-4 דקות נוספות.
- מוציאים ומפוררים שוב בעזרת מזלג.
- מוסיפים את כוס המים האחרונה ומכניסים למיקרו למשך 4 דקות.
- מעבירים את הקוסקוס למעבד מזון כדי להפוך אותו לגרגרים.
אופן הכנה
- בקערה גדולה שמים את 4 כוסות הסולת, השמן והמלח. מערבבים ומפרקים עם המזלג.
- מוסיפים לקערה כוס וחצי מים, ומכניסים למיקרו למשך 3-4 דקות.
- מוציאים את הקערה מהמיקרו ומפוררים עם מזלג את הסולת עד כמה שניתן.
- מוסיפים עוד כוס וחצי מים, ומכניסים למשך 3-4 דקות נוספות.
- מוציאים ומפוררים שוב בעזרת מזלג.
- מוסיפים את כוס המים האחרונה ומכניסים למיקרו למשך 4 דקות.
- מעבירים את הקוסקוס למעבד מזון כדי להפוך אותו לגרגרים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)