קינוח כוסות אישי ומתוק: קרם לימונענע עם פירות יער

קינוח כוסות בצבעוניות מהממת של ורוד וצהוב עם קרם לימונענע וקצפת פירות יער ובסיס פריך שלא דורש שום התעסקות במטבח
קינוח כוסות בצבעוניות מהממת של ורוד וצהוב עם קרם לימונענע וקצפת פירות יער ובסיס פריך שלא דורש שום התעסקות במטבח
  • רון יוחננוב
  • 136 צפיות
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    279
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 279.4 קק״ל 2793.8 קק״ל
    פחמימות 17.1 גרם 171.2 גרם
    שומן 22.5 גרם 224.5 גרם
    נתרן 27.6 מ״ג 275.9 מ״ג
    חלבון 2.9 גרם 29.5 גרם
    סיבים תזונתיים 0.9 גרם 8.9 גרם
    שומן רווי 13.3 גרם 133.4 גרם
    כולסטרול 104.8 מ״ג 1047.8 מ״ג
    סידן 70.0 מ״ג 699.6 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 2.1 מ״ג
    אשלגן 154.6 מ״ג 1545.9 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 3.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    279
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 279.4 קק״ל 2793.8 קק״ל
    פחמימות 17.1 גרם 171.2 גרם
    שומן 22.5 גרם 224.5 גרם
    נתרן 27.6 מ״ג 275.9 מ״ג
    חלבון 2.9 גרם 29.5 גרם
    סיבים תזונתיים 0.9 גרם 8.9 גרם
    שומן רווי 13.3 גרם 133.4 גרם
    כולסטרול 104.8 מ״ג 1047.8 מ״ג
    סידן 70.0 מ״ג 699.6 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 2.1 מ״ג
    אשלגן 154.6 מ״ג 1545.9 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 3.4 מ״ג
    סגור

אני כל כך אוהב את הקינוחים המיוחדים האלו, שמתרחקים מעט מהטעמים המתוקים המוכרים לנו  בחג השבועות ומתחברים לטעמים אחרים , מרעננים וקלילים יותר כמו קרם הלימונענע המדהים הזה, שימלא לכם את החיך בחגיגה. פירות היער יתנו את הטוויסט המתוק ויחד, יתקבל קינוח כוסות מושלם שירשים כל אורח ואורחת בחג.

מתכוני חגים
רון יוחננוב
X

מצרכים

מצרכים


plus minus

קצפת פירות יער

בסיס

עיטור


אופן הכנה

  1. מכינים קרם לימונענע: בסיר, מרתיחים 200 מ”ל חלב, סוכר, עלי נענע, מים, מיץ הלימון והוניל.
  2. בקערה נפרדת, מערבבים את החלמונים, הקורנפלור ו-50 מ”ל החלב שנותר.
  3. מבצעים השוואת טמפרטורות, על ידי הוספת כמחצית מהחלב החם למסה שבקערה, תוך כדי ערבוב נמרץ.
  4. מחזירים את כל המסה לסיר להמשך בישול והסמכה, וממשיכים לערבב לאורך כל התהליך. כאשר מתקבל מרקם קרמי וסמיך, מורידים מהאש.
  5. מוציאים את עלי הנענע ומוסיפים פנימה את החמאה. מעבירים לקערה וסוגרים בניילון נצמד.
  6. מכינים קרם ריבת פירות יער: מקציפים את השמנת המתוקה עד למרקם מוס.
  7. מוסיפים את הריבה וממשיכים להקציף עד לקבלת קצפת יציבה.
  8. מפוררים את העוגיות לבסיסי הכוסות, ממלאים בקרם הלימונענע לאחר שהתקרר, מזלפים מעל קצפת פירות יער ומקשטים בפירות יער טריים.

    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות