שושנים ירוקות טעימות: לחמניות פסטו עם גבינות
לחמניות בצורת שושנים ממולאות של רון יוחננוב! עשבי תיבול, פסטו וקממבר, יוצרים יחד מאפה מושלם ומספק שיקשט לכם את שולחן החג
לחמניות בצורת שושנים ממולאות של רון יוחננוב! עשבי תיבול, פסטו וקממבר, יוצרים יחד מאפה מושלם ומספק שיקשט לכם את שולחן החג
- רון יוחננוב
- 201 צפיות
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 475.8 קק״ל 2855.0 קק״לפחמימות 70.3 גרם 421.8 גרםשומן 16.4 גרם 98.7 גרםנתרן 1331.9 מ״ג 7991.1 מ״גחלבון 11.0 גרם 66.1 גרםסיבים תזונתיים 2.7 גרם 16.3 גרםשומן רווי 8.9 גרם 53.2 גרםכולסטרול 85.1 מ״ג 510.4 מ״גסידן 24.1 מ״ג 144.8 מ״גברזל 1.2 מ״ג 7.1 מ״גאשלגן 110.9 מ״ג 665.3 מ״גאבץ 1.0 מ״ג 5.8 מ״גסגור
-
מרכיבים14
-
הכנה 20 דק׳כולל שעה ו-10 דק׳
-
קלוריות476
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 475.8 קק״ל 2855.0 קק״לפחמימות 70.3 גרם 421.8 גרםשומן 16.4 גרם 98.7 גרםנתרן 1331.9 מ״ג 7991.1 מ״גחלבון 11.0 גרם 66.1 גרםסיבים תזונתיים 2.7 גרם 16.3 גרםשומן רווי 8.9 גרם 53.2 גרםכולסטרול 85.1 מ״ג 510.4 מ״גסידן 24.1 מ״ג 144.8 מ״גברזל 1.2 מ״ג 7.1 מ״גאשלגן 110.9 מ״ג 665.3 מ״גאבץ 1.0 מ״ג 5.8 מ״גסגור
כשיש ארוחה חגיגית בבית הגיוני בהחלט שתרצו לקשט את שולחן חג השבועות בפרחים יפים, אבל מה דעתכם על שושנים אכילות, שממולאות בפסטו וגבינות? מאפה מושלם ויפהפה לאירוח, משביע, מנחם, פחמימתי וטעים.
מרכיבים 14 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעה ו-10 דק׳ | קלוריות 476 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
בצק
-
500 גרם קמח לבן
-
10 גרם שמרים יבשים
-
2 כפות סוכר לבן
-
1 מיכל שמנת חמוצה 9%
-
1 ביצה L
-
100 גרם חמאה
-
1 כף מלח דק
-
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
-
1 חופן בזיליקוםבשילוב עוד עשבי תיבול שאוהבים
-
2 שיני שום
מילוי
-
1/2 כוס ממרח פסטו
-
2 יחידות גבינת קממבר
-
1 כף דבש
-
1/2 כפית מלח ים אטלנטילפיזור מעל
אופן הכנה
- מכינים את הבצק: בקערת מיקסר עם וו לישה, שמים את כל מצרכי הבצק ולשים על מהירות 1 במשך 10 דקות.
- מגבירים למהירות 2 ולשים במשך 5-7 דקות. מכסים ומתפיחים במשך שעה בחוץ, או במשך לילה במקרר.
- מכינים את המילוי: בקערה מערבבים יחד את ממרח הפסטו, שמן הזית, הדבש והמלח ליצירת ממרח אחיד.
- לאחר ההתפחה, מרדדים את הבצק לעלה דק ועליו מורחים את תערובת המילוי.
- חותכים את הבצק לרצועות ומגלגלים לצורת ‘שבלולים’.
- מניחים את גבינת הקממבר באמצע ה’שבלול’ ומתפיחים במשך שעה.
- אופים בתנור בחום של 200 מעלות במשך 20-25 דקות או עד להזהבה.
אופן הכנה
- מכינים את הבצק: בקערת מיקסר עם וו לישה, שמים את כל מצרכי הבצק ולשים על מהירות 1 במשך 10 דקות.
- מגבירים למהירות 2 ולשים במשך 5-7 דקות. מכסים ומתפיחים במשך שעה בחוץ, או במשך לילה במקרר.
- מכינים את המילוי: בקערה מערבבים יחד את ממרח הפסטו, שמן הזית, הדבש והמלח ליצירת ממרח אחיד.
- לאחר ההתפחה, מרדדים את הבצק לעלה דק ועליו מורחים את תערובת המילוי.
- חותכים את הבצק לרצועות ומגלגלים לצורת ‘שבלולים’.
- מניחים את גבינת הקממבר באמצע ה’שבלול’ ומתפיחים במשך שעה.
- אופים בתנור בחום של 200 מעלות במשך 20-25 דקות או עד להזהבה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)