קוסקוס אמיתי של אלופת הקוסקוס יונית צוקרמן
תמיד רציתם לדעת איך מכינים קוסקוס אמיתי ואוורירי כמו ענן? יונית צוקרמן, אלופת הקוסקוס, מלמדת את כל ההכנה, שלב אחרי שלב. מי ידע שקוסקוס אמיתי מכינים בכזו קלות?
תמיד רציתם לדעת איך מכינים קוסקוס אמיתי ואוורירי כמו ענן? יונית צוקרמן, אלופת הקוסקוס, מלמדת את כל ההכנה, שלב אחרי שלב. מי ידע שקוסקוס אמיתי מכינים בכזו קלות?
- יונית צוקרמן
- 256K צפיות
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 671.0 קק״ל 5368.0 קק״לפחמימות 91.0 גרם 728.0 גרםשומן 26.4 גרם 211.0 גרםנתרן 970.2 מ״ג 7761.6 מ״גחלבון 15.9 גרם 127.0 גרםסיבים תזונתיים 4.9 גרם 39.0 גרםשומן רווי 2.0 גרם 16.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 23.1 מ״ג 184.4 מ״גברזל 1.5 מ״ג 12.0 מ״גאשלגן 232.5 מ״ג 1860.0 מ״גאבץ 1.3 מ״ג 10.5 מ״גסגור
-
מרכיבים4
-
הכנה שעהכולל 3 שעות
-
קלוריות671
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 671.0 קק״ל 5368.0 קק״לפחמימות 91.0 גרם 728.0 גרםשומן 26.4 גרם 211.0 גרםנתרן 970.2 מ״ג 7761.6 מ״גחלבון 15.9 גרם 127.0 גרםסיבים תזונתיים 4.9 גרם 39.0 גרםשומן רווי 2.0 גרם 16.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 23.1 מ״ג 184.4 מ״גברזל 1.5 מ״ג 12.0 מ״גאשלגן 232.5 מ״ג 1860.0 מ״גאבץ 1.3 מ״ג 10.5 מ״גסגור
אחרי שתכינו פעם אחת קוסקוס בבית עם המתכון שלי, תשכחו מכל גרסה אחרת שהכרתם עד היום. מרקם המשי ממכר והטעם גן עדן. אל תשכחו להצטייד מראש בנפה ייעודית לקוסקוס, ותעמידו כבר מרק ירקות טעים שתוכלו להגיש איתו.
מרכיבים 4 | זמן הכנה שעה | זמן כולל 3 שעות | קלוריות 671 | כמות מנות 8 |
---|
מצרכים
מצרכים
אופן הכנה
- מערבבים בקערה גדולה את הסולת והמלח.
- מוסיפים שמן ומערבבים בידיים.
- מוסיפים כוס מים בהדרגה, תוך כדי לישה של הסולת. ביד אחת מוסיפים את המים וביד השנייה מערבבים.
- מעבירים את התערובת לסיר אידוי לקוסקוס. מפזרים על הרשת ומשאירים חור במרכז לאידוי יעיל. ממלאים את חלקו התחתון של הסיר במים ומביאים לרתיחה. אפשר גם להשתמש במרק ירקות או עוף כדי להוסיף טעמים לקוסקוס.
- מכסים במכסה ומאדים במשך שעה.
- בתום השעה, מעבירים את התערובת בחזרה לקערה הגדולה.
- שופכים על התערובת שתי כוסות מים תוך כדי ערבוב ומכסים במגבת לחה ל-30 דקות.
- מעבירים את התערובת בחזרה לסיר האידוי ומאדים מכוסה 30 דקות.
- מעבירים את התערובת לנפה או מסננת ייעודית לקוסקוס שעומדת מעל קערה גדולה, ומסננים את התערובת דרכה ליצירת גרגירים מושלמים.
- מגישים עם מרק ירקות או מרק בשר חם.
אופן הכנה
- מערבבים בקערה גדולה את הסולת והמלח.
- מוסיפים שמן ומערבבים בידיים.
- מוסיפים כוס מים בהדרגה, תוך כדי לישה של הסולת. ביד אחת מוסיפים את המים וביד השנייה מערבבים.
- מעבירים את התערובת לסיר אידוי לקוסקוס. מפזרים על הרשת ומשאירים חור במרכז לאידוי יעיל. ממלאים את חלקו התחתון של הסיר במים ומביאים לרתיחה. אפשר גם להשתמש במרק ירקות או עוף כדי להוסיף טעמים לקוסקוס.
- מכסים במכסה ומאדים במשך שעה.
- בתום השעה, מעבירים את התערובת בחזרה לקערה הגדולה.
- שופכים על התערובת שתי כוסות מים תוך כדי ערבוב ומכסים במגבת לחה ל-30 דקות.
- מעבירים את התערובת בחזרה לסיר האידוי ומאדים מכוסה 30 דקות.
- מעבירים את התערובת לנפה או מסננת ייעודית לקוסקוס שעומדת מעל קערה גדולה, ומסננים את התערובת דרכה ליצירת גרגירים מושלמים.
- מגישים עם מרק ירקות או מרק בשר חם.
לעוד מתכונים מעולים של יונית צוקרמן:
תגובות (0)