התוספת שתופסת – סלט קולסלאו כייפי ומרענן שהולך עם הכל
סלט קולסלאו, כרוב וגזר, ברוטב מיונז שמצרפים לו תפוח עץ שמוסיף לו חמצמצות, מתיקות והרבה פריכות. סלט מעולה להכנה כשאין הרבה זמן ועדיין רוצים לפנק.
סלט קולסלאו, כרוב וגזר, ברוטב מיונז שמצרפים לו תפוח עץ שמוסיף לו חמצמצות, מתיקות והרבה פריכות. סלט מעולה להכנה כשאין הרבה זמן ועדיין רוצים לפנק.
- שי-לי ליפא
- 173 צפיות
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 120.5 קק״ל 722.9 קק״לפחמימות 12.2 גרם 73.1 גרםשומן 5.3 גרם 32.0 גרםנתרן 313.4 מ״ג 1880.1 מ״גחלבון 2.1 גרם 12.8 גרםסיבים תזונתיים 5.3 גרם 31.6 גרםשומן רווי 0.8 גרם 4.7 גרםכולסטרול 2.4 מ״ג 14.5 מ״גסידן 68.1 מ״ג 408.5 מ״גברזל 2.1 מ״ג 12.3 מ״גאשלגן 398.5 מ״ג 2391.2 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 1.5 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 10 דק׳כולל 10 דק׳
-
קלוריות121
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 120.5 קק״ל 722.9 קק״לפחמימות 12.2 גרם 73.1 גרםשומן 5.3 גרם 32.0 גרםנתרן 313.4 מ״ג 1880.1 מ״גחלבון 2.1 גרם 12.8 גרםסיבים תזונתיים 5.3 גרם 31.6 גרםשומן רווי 0.8 גרם 4.7 גרםכולסטרול 2.4 מ״ג 14.5 מ״גסידן 68.1 מ״ג 408.5 מ״גברזל 2.1 מ״ג 12.3 מ״גאשלגן 398.5 מ״ג 2391.2 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 1.5 מ״גסגור
מרכיבים 10 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 10 דק׳ | קלוריות 121 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
סלט קולסלאו
-
1/2 כרוב לבן בינוני
-
2 גזרים בינוניים
-
1 תפוח עץ גרני סמיט (ירוק) בינוני
רוטב
-
2 כפות מיונז
-
1 כף שמן זית
-
1 כף מיץ לימון
-
1 כף חומץ תפוחיםאו חומץ רגיל
-
1/2 כפית סוכר לבן
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
אופן הכנה
- פורסים לרצועות את הכרוב.
- קולפים ומגררים גס את הגזר.
- פורסים את התפוח לגפרורים דקים.
- מערבבים בקערה גדולה את חומרי הרוטב עד שהסוכר נמס.
- מוסיפים ירקות ומערבבים היטב. טועמים ומתקנים תיבול.
אופן הכנה
- פורסים לרצועות את הכרוב.
- קולפים ומגררים גס את הגזר.
- פורסים את התפוח לגפרורים דקים.
- מערבבים בקערה גדולה את חומרי הרוטב עד שהסוכר נמס.
- מוסיפים ירקות ומערבבים היטב. טועמים ומתקנים תיבול.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)