התוספת שתופסת – סלט קולסלאו כייפי ומרענן שהולך עם הכל

סלט קולסלאו, כרוב וגזר, ברוטב מיונז שמצרפים לו תפוח עץ שמוסיף לו חמצמצות, מתיקות והרבה פריכות. סלט מעולה להכנה כשאין הרבה זמן ועדיין רוצים לפנק.
סלט קולסלאו, כרוב וגזר, ברוטב מיונז שמצרפים לו תפוח עץ שמוסיף לו חמצמצות, מתיקות והרבה פריכות. סלט מעולה להכנה כשאין הרבה זמן ועדיין רוצים לפנק.
  • שי-לי ליפא
  • 173 צפיות
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 10 דק׳
  • קלוריות
    121
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 120.5 קק״ל 722.9 קק״ל
    פחמימות 12.2 גרם 73.1 גרם
    שומן 5.3 גרם 32.0 גרם
    נתרן 313.4 מ״ג 1880.1 מ״ג
    חלבון 2.1 גרם 12.8 גרם
    סיבים תזונתיים 5.3 גרם 31.6 גרם
    שומן רווי 0.8 גרם 4.7 גרם
    כולסטרול 2.4 מ״ג 14.5 מ״ג
    סידן 68.1 מ״ג 408.5 מ״ג
    ברזל 2.1 מ״ג 12.3 מ״ג
    אשלגן 398.5 מ״ג 2391.2 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 1.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 10 דק׳
  • קלוריות
    121
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 120.5 קק״ל 722.9 קק״ל
    פחמימות 12.2 גרם 73.1 גרם
    שומן 5.3 גרם 32.0 גרם
    נתרן 313.4 מ״ג 1880.1 מ״ג
    חלבון 2.1 גרם 12.8 גרם
    סיבים תזונתיים 5.3 גרם 31.6 גרם
    שומן רווי 0.8 גרם 4.7 גרם
    כולסטרול 2.4 מ״ג 14.5 מ״ג
    סידן 68.1 מ״ג 408.5 מ״ג
    ברזל 2.1 מ״ג 12.3 מ״ג
    אשלגן 398.5 מ״ג 2391.2 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 1.5 מ״ג
    סגור
סלטים
שי-לי ליפא
X

מצרכים

מצרכים


plus minus

רוטב


אופן הכנה

  1. פורסים לרצועות את הכרוב.
  2. קולפים ומגררים גס את הגזר.
  3. פורסים את התפוח לגפרורים דקים.
  4. מערבבים בקערה גדולה את חומרי הרוטב עד שהסוכר נמס.
  5. מוסיפים ירקות ומערבבים היטב. טועמים ומתקנים תיבול.

    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים