חרוסת ביתית מתמרים ואגוזים ב-2 דקות הכנה

חרוסת תמרים קלילה, נוסטלגית וטעימה ב-2 דקות הכנה, מערבבים את כל המרכיבים יחד, מעבירים לצנצנת ויש לכם ממרח של חרוסת תמרים משגעת שלגמרי תרצו להכין ולאכול גם אחרי החג.
חרוסת תמרים קלילה, נוסטלגית וטעימה ב-2 דקות הכנה, מערבבים את כל המרכיבים יחד, מעבירים לצנצנת ויש לכם ממרח של חרוסת תמרים משגעת שלגמרי תרצו להכין ולאכול גם אחרי החג.
  • יהודית מורחיים
  • 550 צפיות
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 5 דק׳
  • קלוריות
    1906
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1905.8 קק״ל 1905.8 קק״ל
    פחמימות 235.3 גרם 235.3 גרם
    שומן 98.6 גרם 98.6 גרם
    נתרן 29.8 מ״ג 29.8 מ״ג
    חלבון 28.0 גרם 28.0 גרם
    סיבים תזונתיים 24.6 גרם 24.6 גרם
    שומן רווי 9.2 גרם 9.2 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 307.2 מ״ג 307.2 מ״ג
    ברזל 6.5 מ״ג 6.5 מ״ג
    אשלגן 2398.4 מ״ג 2398.4 מ״ג
    אבץ 5.5 מ״ג 5.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 5 דק׳
  • קלוריות
    1906
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1905.8 קק״ל 1905.8 קק״ל
    פחמימות 235.3 גרם 235.3 גרם
    שומן 98.6 גרם 98.6 גרם
    נתרן 29.8 מ״ג 29.8 מ״ג
    חלבון 28.0 גרם 28.0 גרם
    סיבים תזונתיים 24.6 גרם 24.6 גרם
    שומן רווי 9.2 גרם 9.2 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 307.2 מ״ג 307.2 מ״ג
    ברזל 6.5 מ״ג 6.5 מ״ג
    אשלגן 2398.4 מ״ג 2398.4 מ״ג
    אבץ 5.5 מ״ג 5.5 מ״ג
    סגור

חג פסח הגיע ואיתו אחד המתכונים הכי מסורתיים שיש – חרוסת. לכל משפחה יש את החרוסת שלה, עם השדרוגים והצבעים שלה, דאגנו לכם למתכון של חרוסת תמרים קלאסית, נוסטלגית טעימה וממכרת רק ב-2 דקות של הכנה. בא לכם להוסיף תבלינים יותר חמים כמו קינמון וציפורן? או לצבוע את הממרח בצבע סגול בעזרת מיץ רימונים? אתם לגמרי יכולים. בתיאבון 🙂 חג פסח כשר ושמח!

מתכוני חגים
יהודית מורחיים
X

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. שמים בקערה את אגוזי המלך הטחונים, מוסיפים את ממרח התמרים, את הסילאן, את התירוש, את מיץ הלימון ואת הקינמון.
  2. מערבבים היטב את התערובת וטועמים. התערובת אמורה לצאת סמיכה ולא נוזלית.
  3. מעבירים לצנצנת וסוגרים עם המכסה עד ליל החג.

    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    תגיות