חרוסת ביתית מתמרים ואגוזים ב-2 דקות הכנה
חרוסת תמרים קלילה, נוסטלגית וטעימה ב-2 דקות הכנה, מערבבים את כל המרכיבים יחד, מעבירים לצנצנת ויש לכם ממרח של חרוסת תמרים משגעת שלגמרי תרצו להכין ולאכול גם אחרי החג.
חרוסת תמרים קלילה, נוסטלגית וטעימה ב-2 דקות הכנה, מערבבים את כל המרכיבים יחד, מעבירים לצנצנת ויש לכם ממרח של חרוסת תמרים משגעת שלגמרי תרצו להכין ולאכול גם אחרי החג.
- יהודית מורחיים
- 550 צפיות
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1905.8 קק״ל 1905.8 קק״לפחמימות 235.3 גרם 235.3 גרםשומן 98.6 גרם 98.6 גרםנתרן 29.8 מ״ג 29.8 מ״גחלבון 28.0 גרם 28.0 גרםסיבים תזונתיים 24.6 גרם 24.6 גרםשומן רווי 9.2 גרם 9.2 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 307.2 מ״ג 307.2 מ״גברזל 6.5 מ״ג 6.5 מ״גאשלגן 2398.4 מ״ג 2398.4 מ״גאבץ 5.5 מ״ג 5.5 מ״גסגור
-
מרכיבים6
-
הכנה 5 דק׳כולל 5 דק׳
-
קלוריות1906
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1905.8 קק״ל 1905.8 קק״לפחמימות 235.3 גרם 235.3 גרםשומן 98.6 גרם 98.6 גרםנתרן 29.8 מ״ג 29.8 מ״גחלבון 28.0 גרם 28.0 גרםסיבים תזונתיים 24.6 גרם 24.6 גרםשומן רווי 9.2 גרם 9.2 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 307.2 מ״ג 307.2 מ״גברזל 6.5 מ״ג 6.5 מ״גאשלגן 2398.4 מ״ג 2398.4 מ״גאבץ 5.5 מ״ג 5.5 מ״גסגור
חג פסח הגיע ואיתו אחד המתכונים הכי מסורתיים שיש – חרוסת. לכל משפחה יש את החרוסת שלה, עם השדרוגים והצבעים שלה, דאגנו לכם למתכון של חרוסת תמרים קלאסית, נוסטלגית טעימה וממכרת רק ב-2 דקות של הכנה. בא לכם להוסיף תבלינים יותר חמים כמו קינמון וציפורן? או לצבוע את הממרח בצבע סגול בעזרת מיץ רימונים? אתם לגמרי יכולים. בתיאבון 🙂 חג פסח כשר ושמח!
מרכיבים 6 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל 5 דק׳ | קלוריות 1906 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
150 גרם אגוזי מלך טחונים
-
250גרם או 1/2 חבילה ממרח תמרים
-
3 כפות סילאן
-
3 כפות תירוש
-
1/2 כפית קינמון טחון
-
1 כף מיץ לימון טבעי
אופן הכנה
- שמים בקערה את אגוזי המלך הטחונים, מוסיפים את ממרח התמרים, את הסילאן, את התירוש, את מיץ הלימון ואת הקינמון.
- מערבבים היטב את התערובת וטועמים. התערובת אמורה לצאת סמיכה ולא נוזלית.
- מעבירים לצנצנת וסוגרים עם המכסה עד ליל החג.
אופן הכנה
- שמים בקערה את אגוזי המלך הטחונים, מוסיפים את ממרח התמרים, את הסילאן, את התירוש, את מיץ הלימון ואת הקינמון.
- מערבבים היטב את התערובת וטועמים. התערובת אמורה לצאת סמיכה ולא נוזלית.
- מעבירים לצנצנת וסוגרים עם המכסה עד ליל החג.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)