אתם הולכים לעוף על זה: כנפיים ברוטב מתוק פיקנטי
מתוק, פיקנטי, קראנצ'י, מרענן. כנפיים ברוטב מתוק פיקנטי, פשוטות להכנה וטעימות. מנה נפלאה להכין בבית בתנור ובמחבת, או על גריל אם אתם עושים מנגל
מתוק, פיקנטי, קראנצ'י, מרענן. כנפיים ברוטב מתוק פיקנטי, פשוטות להכנה וטעימות. מנה נפלאה להכין בבית בתנור ובמחבת, או על גריל אם אתם עושים מנגל
- רובי מיכאל
- 1K צפיות
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 216.4 קק״ל 5193.4 קק״לפחמימות 10.2 גרם 245.3 גרםשומן 12.8 גרם 306.3 גרםנתרן 496.6 מ״ג 11919.4 מ״גחלבון 15.2 גרם 365.6 גרםסיבים תזונתיים 0.2 גרם 4.0 גרםשומן רווי 3.7 גרם 87.8 גרםכולסטרול 92.5 מ״ג 2220.0 מ״גסידן 12.8 מ״ג 307.6 מ״גברזל 0.7 מ״ג 15.7 מ״גאשלגן 231.2 מ״ג 5549.8 מ״גאבץ 1.1 מ״ג 26.4 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 30 דק׳כולל שעה ו-30 דק׳
-
קלוריות216
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 216.4 קק״ל 5193.4 קק״לפחמימות 10.2 גרם 245.3 גרםשומן 12.8 גרם 306.3 גרםנתרן 496.6 מ״ג 11919.4 מ״גחלבון 15.2 גרם 365.6 גרםסיבים תזונתיים 0.2 גרם 4.0 גרםשומן רווי 3.7 גרם 87.8 גרםכולסטרול 92.5 מ״ג 2220.0 מ״גסידן 12.8 מ״ג 307.6 מ״גברזל 0.7 מ״ג 15.7 מ״גאשלגן 231.2 מ״ג 5549.8 מ״גאבץ 1.1 מ״ג 26.4 מ״גסגור
לפעמים אין חשק למנגל אז הכנתי לכם מתכון לכנפיים מדהימות שמכינים בתנור ובמחבת.
מרכיבים 12 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל שעה ו-30 דק׳ | קלוריות 216 | כמות מנות 24 |
---|
מצרכים
מצרכים
כנפי עוף
-
2 ק"ג כנפי עוףחצויות
-
1 כפית גדושה מלח ים אטלנטי
רוטב
-
3 כפות מים פושרים
-
1 כוס סוכר לבן
-
3 כפות חומץ אורז
-
2 כפות גדושות רסק עגבניות
-
4 כפות שמן שומשום
-
1/2 כוס רוטב סויה
-
1 כף גדושה רוטב סרירצ’ה
-
5 שיני שום
-
5 ס"מ שורש ג’ינג’רחתוך לקוביות קטנות
-
1 כוס מים רותחים
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-200 מעלות טורבו.
- מסדרים את הכנפיים במגש מרופד בנייר אפייה וזורים מלח באחידות.
- מכניסים את הכנפיים לתנור למשך 30 דקות.
- במקביל בסיר סוטאז’ נקרמל סוכר יחד עם 3 כפות מים.
- ברגע שמקבלים צבע של קרמל מוסיפים חומץ אורז, רסק עגבניות, שמן שומשום, סויה, סרירצ׳ה, שום וג׳ינג׳ר חתוכים לקוביות קטנות ומערבבים היטב עם לקקן או כף עץ.
- מנמיכים את האש לאש הכי נמוכה וממשיכים לערבב עד שהכנפיים בתנור מוכנות.
- ברגע שהכנפיים מוכנות מוסיפים מים רותחים לסיר, מערבבים היטב ומוציאים את הכנפיים מהתנור.
- מכניסים את הכנפיים בזהירות לתוך הסיר מכסים ברוטב את הכנפיים בעזרת כף ומניחים נייר אפייה מעל למשך 25 דקות על אש נמוכה-בינונית (בעבוע קל).
- מוכן, מעבירים למגש, מפזרים בצל ירוק ובתאבון.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-200 מעלות טורבו.
- מסדרים את הכנפיים במגש מרופד בנייר אפייה וזורים מלח באחידות.
- מכניסים את הכנפיים לתנור למשך 30 דקות.
- במקביל בסיר סוטאז’ נקרמל סוכר יחד עם 3 כפות מים.
- ברגע שמקבלים צבע של קרמל מוסיפים חומץ אורז, רסק עגבניות, שמן שומשום, סויה, סרירצ׳ה, שום וג׳ינג׳ר חתוכים לקוביות קטנות ומערבבים היטב עם לקקן או כף עץ.
- מנמיכים את האש לאש הכי נמוכה וממשיכים לערבב עד שהכנפיים בתנור מוכנות.
- ברגע שהכנפיים מוכנות מוסיפים מים רותחים לסיר, מערבבים היטב ומוציאים את הכנפיים מהתנור.
- מכניסים את הכנפיים בזהירות לתוך הסיר מכסים ברוטב את הכנפיים בעזרת כף ומניחים נייר אפייה מעל למשך 25 דקות על אש נמוכה-בינונית (בעבוע קל).
- מוכן, מעבירים למגש, מפזרים בצל ירוק ובתאבון.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)