פשטידת גבינות וברוקולי לשבועות
פשטידת גבינות לשבועות, כזאת שאי אפשר לעמוד בפני הריח שלה. היא כל כך מרשימה, טעימה ויפה והיא לגמרי הולכת להשתלב לכם מושלם עם ארוחת החג. תהנו!
פשטידת גבינות לשבועות, כזאת שאי אפשר לעמוד בפני הריח שלה. היא כל כך מרשימה, טעימה ויפה והיא לגמרי הולכת להשתלב לכם מושלם עם ארוחת החג. תהנו!
- ניצן סוסיד
- 204 צפיות
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 5840.9 קק״ל 5840.9 קק״לפחמימות 450.6 גרם 450.6 גרםשומן 343.0 גרם 343.0 גרםנתרן 11947.5 מ״ג 11947.5 מ״גחלבון 229.8 גרם 229.8 גרםסיבים תזונתיים 5.1 גרם 5.1 גרםשומן רווי 169.9 גרם 169.9 גרםכולסטרול 1482.0 מ״ג 1482.0 מ״גסידן 1901.5 מ״ג 1901.5 מ״גברזל 10.0 מ״ג 10.0 מ״גאשלגן 1456.2 מ״ג 1456.2 מ״גאבץ 10.3 מ״ג 10.3 מ״גסגור
-
מרכיבים17
-
הכנה 15 דק׳כולל שעה ו-5 דק׳
-
קלוריות5841
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 5840.9 קק״ל 5840.9 קק״לפחמימות 450.6 גרם 450.6 גרםשומן 343.0 גרם 343.0 גרםנתרן 11947.5 מ״ג 11947.5 מ״גחלבון 229.8 גרם 229.8 גרםסיבים תזונתיים 5.1 גרם 5.1 גרםשומן רווי 169.9 גרם 169.9 גרםכולסטרול 1482.0 מ״ג 1482.0 מ״גסידן 1901.5 מ״ג 1901.5 מ״גברזל 10.0 מ״ג 10.0 מ״גאשלגן 1456.2 מ״ג 1456.2 מ״גאבץ 10.3 מ״ג 10.3 מ״גסגור
מרכיבים 17 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל שעה ו-5 דק׳ | קלוריות 5841 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
פשטידת גבינות וברוקולי
-
1 חבילה בצק עליםמופשר ע"פ הוראות היצרן, מרודד
-
500 גרם ברוקוליטרי או קפוא שהופשר
-
1 גביע גבינה לבנה 9%
-
1 גביע קוטג’
-
150 גרם גבינה בולגריתמגוררת
-
150 גרם גבינת מוצרלהמגוררת
-
4 ביצים M
-
1 כפית אבקת אפייה
-
3 כפות קמח לבן
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
-
1/4 כפית אבקת שום
-
1 קורט אגוז מוסקט
-
1 חופן בזיליקוםקצוץ
-
1 חופן פטרוזיליה
אופן הכנה
- מחממים תנור-200 מעלות.
- אם הברוקולי טרי - חולטים אותו בסיר עם מים רותחים למשך 7 דקות.
- מסדרים בצק עלים על נייר אפייה עגול הנמל בתוך תבנית עגולה קפיצית 26 ס”מ, משאירים שוליים רחבים בצדדים ולא חותכים את הקצוות.
- מסדרים את פרחי הברוקולי החלוטים על נייר האפייה.
- בקערה נפרדת מערבבים את הגבינות, הביצים, הקמח, אבקת האפייה והתבלינים.
- יוצקים את בלילת הגבינות על הברוקולי שבתבנית.
- את השוליים של הבצק שהשארנו מקפלים פנימה בצורה יפה על הבלילה שמזגנו.
- מברישים את הבצק בביצה טרופה ומפזרים מעל שומשום.
- אופים כ-10 דקות ואחר כך מנמיכים את החום ל-170 מעלות למשך חצי שעה נוספת עד שהפשטידה יציבה ושחומה.
אופן הכנה
- מחממים תנור-200 מעלות.
- אם הברוקולי טרי - חולטים אותו בסיר עם מים רותחים למשך 7 דקות.
- מסדרים בצק עלים על נייר אפייה עגול הנמל בתוך תבנית עגולה קפיצית 26 ס”מ, משאירים שוליים רחבים בצדדים ולא חותכים את הקצוות.
- מסדרים את פרחי הברוקולי החלוטים על נייר האפייה.
- בקערה נפרדת מערבבים את הגבינות, הביצים, הקמח, אבקת האפייה והתבלינים.
- יוצקים את בלילת הגבינות על הברוקולי שבתבנית.
- את השוליים של הבצק שהשארנו מקפלים פנימה בצורה יפה על הבלילה שמזגנו.
- מברישים את הבצק בביצה טרופה ומפזרים מעל שומשום.
- אופים כ-10 דקות ואחר כך מנמיכים את החום ל-170 מעלות למשך חצי שעה נוספת עד שהפשטידה יציבה ושחומה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)