-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 259.7 קק״ל 6492.1 קק״לפחמימות 34.8 גרם 869.2 גרםשומן 9.3 גרם 231.3 גרםנתרן 1104.8 מ״ג 27621.1 מ״גחלבון 8.8 גרם 220.8 גרםסיבים תזונתיים 1.6 גרם 38.8 גרםשומן רווי 2.1 גרם 53.4 גרםכולסטרול 52.0 מ״ג 1300.6 מ״גסידן 46.3 מ״ג 1157.6 מ״גברזל 0.9 מ״ג 22.1 מ״גאשלגן 87.2 מ״ג 2179.4 מ״גאבץ 0.7 מ״ג 18.4 מ״גסגור
-
מרכיבים16
-
הכנה שעהכולל 3 שעות ו-20 דק׳
-
קלוריות260
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 259.7 קק״ל 6492.1 קק״לפחמימות 34.8 גרם 869.2 גרםשומן 9.3 גרם 231.3 גרםנתרן 1104.8 מ״ג 27621.1 מ״גחלבון 8.8 גרם 220.8 גרםסיבים תזונתיים 1.6 גרם 38.8 גרםשומן רווי 2.1 גרם 53.4 גרםכולסטרול 52.0 מ״ג 1300.6 מ״גסידן 46.3 מ״ג 1157.6 מ״גברזל 0.9 מ״ג 22.1 מ״גאשלגן 87.2 מ״ג 2179.4 מ״גאבץ 0.7 מ״ג 18.4 מ״גסגור
לחמניות ממולאות רכות בטירוף ובשילוב מילוי גבינות ובצק מיוחד בתוספת דבש ושמן זית שיוצר שידוך משמיים. מדובר במתכון שאסור לפספס ושתדעו שהלחמניות עוברות הקפאה מעולה! ניתן להקפיאן לפני האפייה, להפשיר, להתפיח ולאפות, או לאפות ולהקפיא כך שאפשר להוציא אותן מהפריזר, לחמם קצת במיקרו ולזלול!
מרכיבים 16 | זמן הכנה שעה | זמן כולל 3 שעות ו-20 דק׳ | קלוריות 260 | כמות מנות 25 |
---|
מצרכים
מצרכים
מילוי גבינות
-
250 גרם גבינה לבנה 5%
-
100 גרם גבינת מוצרלהמפוררת
-
100 גרם גבינה בולגריתמפוררת
-
1 ביצה L
-
2 כפות סולת
אופן הכנה
- מכינים את הבצק: מניחים בקערת מיקסר את הקמח, השמרים והמלח ומערבבים באמצעות כף. לאחר מכן, מוסיפים את שאר המרכיבים ולשים באמצעות וו לישה במשך 5 דקות.
- משמנים קערה בתרסיס שמן זית ומעבירים את הבצק לקערה, עוטפים בניילון נצמד ומניחים בצד להתפחה במשך כשעה.
- מכינים את המילוי: מערבבים יחד את כל המרכיבים, הגבינה הלבנה, גבינת המוצרלה המגורדת, גבינת הבולגרית המגורדת, הביצה והסולת.
- לאחר שהבצק תפח, מחלקים אותו ל-25 חתיכות שוות (75 גרם כל אחת).
- לוקחים חתיכה של בצק מותחים מעט בידיים, ממלאים בכפית מהמילוי, וסוגרים.
- מסדרים את כדורי הבצק הממולאים בתבנית ומתפיחים במשך שעה.
- מחממים תנור ל-180 מעלות, מברישים את הכדורים בביצה ומפזרים מעליהם שומשום, קצח ומעט מלח אטלנטי.
- אופים במשך 20 דקות, עד שהלחמניות זהובות ויפות. שימו לב, ניתן גם להקפיא ולהגיש לאחר מכן.
אופן הכנה
- מכינים את הבצק: מניחים בקערת מיקסר את הקמח, השמרים והמלח ומערבבים באמצעות כף. לאחר מכן, מוסיפים את שאר המרכיבים ולשים באמצעות וו לישה במשך 5 דקות.
- משמנים קערה בתרסיס שמן זית ומעבירים את הבצק לקערה, עוטפים בניילון נצמד ומניחים בצד להתפחה במשך כשעה.
- מכינים את המילוי: מערבבים יחד את כל המרכיבים, הגבינה הלבנה, גבינת המוצרלה המגורדת, גבינת הבולגרית המגורדת, הביצה והסולת.
- לאחר שהבצק תפח, מחלקים אותו ל-25 חתיכות שוות (75 גרם כל אחת).
- לוקחים חתיכה של בצק מותחים מעט בידיים, ממלאים בכפית מהמילוי, וסוגרים.
- מסדרים את כדורי הבצק הממולאים בתבנית ומתפיחים במשך שעה.
- מחממים תנור ל-180 מעלות, מברישים את הכדורים בביצה ומפזרים מעליהם שומשום, קצח ומעט מלח אטלנטי.
- אופים במשך 20 דקות, עד שהלחמניות זהובות ויפות. שימו לב, ניתן גם להקפיא ולהגיש לאחר מכן.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)