פוקאצ’ה פטריות וגבינה בסיר סוטאז’ שאופים לשלמות בתנור

מתכון להכנת פוקאצ'ה עם גבינות ומילוי משגע של פטריות ובצל - תתכוננו להריח ניחוחות מטריפים מכל פינה בבית! והטעם? מושלם!
מתכון להכנת פוקאצ'ה עם גבינות ומילוי משגע של פטריות ובצל - תתכוננו להריח ניחוחות מטריפים מכל פינה בבית! והטעם? מושלם!
  • רון יוחננוב
  • 111 צפיות
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעתיים ו-25 דק׳
  • קלוריות
    552
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 552.4 קק״ל 3314.6 קק״ל
    פחמימות 71.8 גרם 431.0 גרם
    שומן 20.7 גרם 124.2 גרם
    נתרן 1798.4 מ״ג 10790.2 מ״ג
    חלבון 18.0 גרם 108.1 גרם
    סיבים תזונתיים 3.4 גרם 20.5 גרם
    שומן רווי 8.0 גרם 48.0 גרם
    כולסטרול 28.6 מ״ג 171.8 מ״ג
    סידן 215.5 מ״ג 1293.0 מ״ג
    ברזל 1.2 מ״ג 7.4 מ״ג
    אשלגן 176.4 מ״ג 1058.4 מ״ג
    אבץ 1.5 מ״ג 9.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעתיים ו-25 דק׳
  • קלוריות
    552
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 552.4 קק״ל 3314.6 קק״ל
    פחמימות 71.8 גרם 431.0 גרם
    שומן 20.7 גרם 124.2 גרם
    נתרן 1798.4 מ״ג 10790.2 מ״ג
    חלבון 18.0 גרם 108.1 גרם
    סיבים תזונתיים 3.4 גרם 20.5 גרם
    שומן רווי 8.0 גרם 48.0 גרם
    כולסטרול 28.6 מ״ג 171.8 מ״ג
    סידן 215.5 מ״ג 1293.0 מ״ג
    ברזל 1.2 מ״ג 7.4 מ״ג
    אשלגן 176.4 מ״ג 1058.4 מ״ג
    אבץ 1.5 מ״ג 9.0 מ״ג
    סגור

רון יוחננוב מכין לכם פוקאצ’ה שמנמנה וטעימה עם מילוי שנמצא בפנים ולא מעל כמו שמקובל בדרך כלל. ויש גם טריק – מכינים את המאפה בתוך סיר סוטאז’, והוא תופח כלפי מעלה ומקבל צורה עגולה מהממת.

אוכל איטלקי
רון יוחננוב
X

מצרכים

מצרכים


plus minus

בצק

מילוי


אופן הכנה

  1. מכינים את המילוי: מחממים בסיר על כיריים את החמאה, מוסיפים את הבצל ומטגנים תוך כדי ערבוב להזהבה. מוסיפים את הפטריות, מתבלים ומקפיצים כ-5 דקות להזהבה. מקררים.
  2. מכינים את הבצק: באותו הסיר מערבבים את כל המרכיבים לבצק אחיד. משמנים את הבצק בסיר, מכסים ומתפיחים כשעה או עד להכפלת הנפח.
  3. מחממים תנור ל-220 מעלות בתוכנית אפייה טורבו עם גלי מיקרו.
  4. פותחים את הבצק בתוך הסיר, מזלפים מעל שמן זית ומפזרים מלח.
  5. אופים בתנור את הפוקאצ’ה שבסיר כ-20 דקות להזהבה יפה.
    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות