-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 113.7 קק״ל 909.4 קק״לפחמימות 5.4 גרם 43.4 גרםשומן 8.9 גרם 71.1 גרםנתרן 401.5 מ״ג 3212.2 מ״גחלבון 3.7 גרם 29.3 גרםסיבים תזונתיים 0.7 גרם 5.2 גרםשומן רווי 3.1 גרם 24.7 גרםכולסטרול 72.0 מ״ג 576.4 מ״גסידן 32.4 מ״ג 259.0 מ״גברזל 0.5 מ״ג 3.9 מ״גאשלגן 167.3 מ״ג 1338.2 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 2.9 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 30 דק׳כולל שעה
-
קלוריות114
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 113.7 קק״ל 909.4 קק״לפחמימות 5.4 גרם 43.4 גרםשומן 8.9 גרם 71.1 גרםנתרן 401.5 מ״ג 3212.2 מ״גחלבון 3.7 גרם 29.3 גרםסיבים תזונתיים 0.7 גרם 5.2 גרםשומן רווי 3.1 גרם 24.7 גרםכולסטרול 72.0 מ״ג 576.4 מ״גסידן 32.4 מ״ג 259.0 מ״גברזל 0.5 מ״ג 3.9 מ״גאשלגן 167.3 מ״ג 1338.2 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 2.9 מ״גסגור
מרכיבים 12 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 114 | כמות מנות 8 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
25 גרם חמאהלא חובה
-
3 כפות שמן זית
-
1 כרישה בינוניפרוסה דק או בצל בינוני קצוץ דק
-
3 קישואים בינונייםאו זוקיני מגורר (אפשר עם הקליפה)
-
2 ביצים M
-
1 מיכל יוגורט 3%
-
2 כפות גבינה לבנה 9%או קוטג'
-
1 חופן גבינת מוצרלהמגוררת (או גבינה צהובה או קשה אחרת שאוהבים)
-
2 כפות קמח לבן
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית אגוז מוסקטלא חובה
אופן הכנה
- מחממים את החמאה והשמן במחבת גדולה ומוסיפים את הכרשה. מטגנים עד הזהבה קלה ומוסיפים את הקישואים.
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
- מבשלים יחד את הקישואים עם הכרשה כעשר דקות (מערבבים מדי פעם).
- מעבירים את תערובת הקישואים והכרשה למסננת ומועכים קצת בעזרת כף בכדי להוציא כמה שיותר נוזלים מהתערובת.
- מעבירים את הקישואים והכרשה לקערה. מוסיפים את הביצים, היוגורט, הגבינות, הקמח, המלח, הפלפל והאגוז המוסקט. מערבבים היטב.
- מעבירים את התערובת לתבנית סיליקון עם שקעים (איזו צורה שאוהבים).
- מכניסים לתנור ואופיםכ-30 דקות (עד שהמאפינס מזהיבים מלמעלה ויציבים כמעט לגמרי). המאפינס יצאו בקלות מהתבניות לאחר קרור (אפשר לשמור במקרר ולחמם במיקרו).
אופן הכנה
- מחממים את החמאה והשמן במחבת גדולה ומוסיפים את הכרשה. מטגנים עד הזהבה קלה ומוסיפים את הקישואים.
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
- מבשלים יחד את הקישואים עם הכרשה כעשר דקות (מערבבים מדי פעם).
- מעבירים את תערובת הקישואים והכרשה למסננת ומועכים קצת בעזרת כף בכדי להוציא כמה שיותר נוזלים מהתערובת.
- מעבירים את הקישואים והכרשה לקערה. מוסיפים את הביצים, היוגורט, הגבינות, הקמח, המלח, הפלפל והאגוז המוסקט. מערבבים היטב.
- מעבירים את התערובת לתבנית סיליקון עם שקעים (איזו צורה שאוהבים).
- מכניסים לתנור ואופיםכ-30 דקות (עד שהמאפינס מזהיבים מלמעלה ויציבים כמעט לגמרי). המאפינס יצאו בקלות מהתבניות לאחר קרור (אפשר לשמור במקרר ולחמם במיקרו).
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)