איך מכינים גבינת לאבנה ביתית בקלי קלות?

מתכון של עדי חזן לגבינה הכי טעימה במקרר בהכנה ביתית - גבינת לאבנה, 12 שעות ויש לכם גבינה ביתית חמוצה להכנת הסנדביץ המושלם או סתם לניגוב עם הפיתה של אחרי פסח
מתכון של עדי חזן לגבינה הכי טעימה במקרר בהכנה ביתית - גבינת לאבנה, 12 שעות ויש לכם גבינה ביתית חמוצה להכנת הסנדביץ המושלם או סתם לניגוב עם הפיתה של אחרי פסח
  • עדי חזן
  • 91 צפיות
  • מרכיבים
    2
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 12 שעות
  • קלוריות
    840
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 840.0 קק״ל 840.0 קק״ל
    פחמימות 66.0 גרם 66.0 גרם
    שומן 45.0 גרם 45.0 גרם
    נתרן 10001.6 מ״ג 10001.6 מ״ג
    חלבון 42.0 גרם 42.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 30.0 גרם 30.0 גרם
    כולסטרול 135.0 מ״ג 135.0 מ״ג
    סידן 1500.0 מ״ג 1500.0 מ״ג
    ברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    אשלגן 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    2
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 12 שעות
  • קלוריות
    840
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 840.0 קק״ל 840.0 קק״ל
    פחמימות 66.0 גרם 66.0 גרם
    שומן 45.0 גרם 45.0 גרם
    נתרן 10001.6 מ״ג 10001.6 מ״ג
    חלבון 42.0 גרם 42.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 30.0 גרם 30.0 גרם
    כולסטרול 135.0 מ״ג 135.0 מ״ג
    סידן 1500.0 מ״ג 1500.0 מ״ג
    ברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    אשלגן 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור

מצרכים

מצרכים


plus minus


  אופן הכנה

  1. מערבבים יחד את היוגורט והמלח ומעבירים לחיתול בד, קשור על הברז מעל הכיור.
  2. משאירים להגיר נוזלים במשך 12 שעות לפחות.
  3. ככל שתשאירו יותר, כך הגבינה תתייצב ותתקשה.
  4. מגישים עם שמן זית, זעתר או סומק.
    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים