מלח גס

ג’בטה אפויה עם תערובת גבינות ועשבי תיבול

רוצים ארוחה כאן ועכשיו? ג’בטה אפויה עם תערובת גבינות ועשבי תיבול

מה עושים כשמתחשק משהו טעים לארוחת הערב או הלילה? קיראו לזה ג'בטה אפויה או טוסט קליל ומושחת שיסגור לכם את הפינה. לבריאות!
נעמה פלד
לחמניות עננים גבינתיות

לחמניות גבינה רכות רכות

מתכון ללחמניות גבינה שהן רכות רכות, בזכות תוספת מדהימה של דבש בבצק. הן קצת מתוקות, במילוי מעולה של גבינות מלוחות ובמרקם עננים
מרק גריסים עם קרוטונים ביתיים

מרק גריסים עם קרוטונים ביתיים

מרק גריסים עשיר בחלבון עם בונוס - קרוטונים ביתיים מהירים להכנה עם טעם מושלם. המרק האידיאלי כשרוצים להתפנק ביום חורפי
סלמון עם תפוחי אדמה קריספים

סלמון בזיגוג חרדל ודבש עם תפוחי אדמה קריספיים

פילה סלמון בזיגוג חרדל ודבש עם תפוחי אדמה קריספיים בניחוח שום. חצי שעה בתנור ויש לנו מנה חגיגית ומרשימה שתגנוב את ההצגה
רחלי קרוט
פרעצל קלאסי

פרעצלים קלאסיים של אפרת ליכטנשטט

אפרת ליכטנשטט מלמדת איך להכין פרצעלים רכים וטעימים בטירוף, שלב אחרי שלב. אפשר לנשנש אותם סתם ככה או לעשות מהם כריכים מושלמים
עוף במלח

עוף במלח בתנור של רון יוחננוב

עוף במלח בתנור שחום וקריספי בטירוף. בתוספת חצאי לימון וראשי שום, המתכון הפשוט הזה מקבל טוויסט יפהפה למראה והטעם!
צ'יפס בטטה אפוי1

צ’יפס בטטה מושלם – קריספי, מתובל ו… אפוי!

צ'יפס בטטה אפוי ומושלם שמוציא את מתיקות הבטטות לצד חריפות הצ'ילי. צ'יפס בטטות אפוי וטבעוני יכול להיות חטיף או תוספת נפלאה לצד עוף, דג, סטייק או סלט
נעמה פלד

סלט ירקות הכי טעים בעולם, באחריות!

תנו לשי אייזנר ללמד אתכם איך מכינים סלט ירקות הכי טעים בעולם. סלט עם שפע של ירקות ועשבי תיבול טריים שמכינים לאדם שהכי אוהבים בעולם
שי אייזנר

קומזיץ בבית – תפוחי אדמה מדורה בתנור עם מלא תוספות שוות

למען כדור הארץ כדאי שנפחית את מדורות ל"ג בעומר, אבל אל תוותרו על הקרטושקעס, תפוחי האדמה הלוהטים שאנחנו כל כך אוהבים. נלמד אתכם איך מכינים בבית, בלי מדורה
מערכת Foody

שופלור: תבשיל עוף עם כרובית בסגנון מרוקאי

סיר לכל המשפחה בקלי קלות: תבשיל עוף עם פרחי כרובית (שופלור) ברוטב אדום וטעים שמכינים בסיר אחד ומגישים עם כיכר לחם טרי
לעוד מתכונים
לעוד מתכונים