עוף במלח בתנור של רון יוחננוב

עוף במלח בתנור שחום וקריספי בטירוף. בתוספת חצאי לימון וראשי שום, המתכון הפשוט הזה מקבל טוויסט יפהפה למראה והטעם!
עוף במלח בתנור שחום וקריספי בטירוף. בתוספת חצאי לימון וראשי שום, המתכון הפשוט הזה מקבל טוויסט יפהפה למראה והטעם!
  • רון יוחננוב
  • 230 צפיות
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 5 דק׳
    כולל שעה ו-5 דק׳
  • קלוריות
    524
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 524.3 קק״ל 1573.0 קק״ל
    פחמימות 16.0 גרם 47.9 גרם
    שומן 18.4 גרם 55.3 גרם
    נתרן 130298.5 מ״ג 390895.6 מ״ג
    חלבון 71.5 גרם 214.6 גרם
    סיבים תזונתיים 0.8 גרם 2.4 גרם
    שומן רווי 3.9 גרם 11.6 גרם
    כולסטרול 256.7 מ״ג 770.0 מ״ג
    סידן 44.0 מ״ג 132.0 מ״ג
    ברזל 3.6 מ״ג 10.9 מ״ג
    אשלגן 792.0 מ״ג 2376.1 מ״ג
    אבץ 7.4 מ״ג 22.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 5 דק׳
    כולל שעה ו-5 דק׳
  • קלוריות
    524
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 524.3 קק״ל 1573.0 קק״ל
    פחמימות 16.0 גרם 47.9 גרם
    שומן 18.4 גרם 55.3 גרם
    נתרן 130298.5 מ״ג 390895.6 מ״ג
    חלבון 71.5 גרם 214.6 גרם
    סיבים תזונתיים 0.8 גרם 2.4 גרם
    שומן רווי 3.9 גרם 11.6 גרם
    כולסטרול 256.7 מ״ג 770.0 מ״ג
    סידן 44.0 מ״ג 132.0 מ״ג
    ברזל 3.6 מ״ג 10.9 מ״ג
    אשלגן 792.0 מ״ג 2376.1 מ״ג
    אבץ 7.4 מ״ג 22.2 מ״ג
    סגור

מצרכים

מצרכים


plus minus

הברשה


אופן הכנה

  1. מחממים את התנור לחום של 200 מעלות.
  2. ראשית, מפזרים בתבנית תנור גדולה את המלח שיהפוך למצע עבור העוף. המלח אוגר את החום ומאפשר צלייה מיטבית של העוף.
  3. שנית, מניחים מעל למלח את נתחי העוף ומפזרים מסביב את התוספות, הלימון, השום ועשבי התיבול.
  4. מברישים את העוף בשמן זית ובדבש, ומתבלים בפלפל שחור.
  5. אופים בתנור ללא כיסוי במשך כ-60 דקות או עד שהעוף זהוב וקריספי.
    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות