אנשים של שוקולד? קבלו את זה! אוזני המן פריכות במילוי שוקולד
חג פורים אמנם בפתח, אבל מי אמר שאי אפשר ליהנות מאוזני המן משובחות כל השנה? קבלו מתכון לאוזני המן קלאסיות מבצק פריך פריך ובמילוי שכולם אוהבים
חג פורים אמנם בפתח, אבל מי אמר שאי אפשר ליהנות מאוזני המן משובחות כל השנה? קבלו מתכון לאוזני המן קלאסיות מבצק פריך פריך ובמילוי שכולם אוהבים
- מערכת Foody
- 618 צפיות
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 130.8 קק״ל 2615.7 קק״לפחמימות 22.9 גרם 458.8 גרםשומן 5.7 גרם 113.5 גרםנתרן 4.6 מ״ג 91.7 מ״גחלבון 1.8 גרם 36.6 גרםסיבים תזונתיים 0.4 גרם 7.6 גרםשומן רווי 3.1 גרם 62.4 גרםכולסטרול 35.4 מ״ג 707.5 מ״גסידן 9.6 מ״ג 192.9 מ״גברזל 0.2 מ״ג 4.6 מ״גאשלגן 18.8 מ״ג 375.3 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 3.9 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 30 דק׳כולל שעה ו-30 דק׳
-
קלוריות131
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 130.8 קק״ל 2615.7 קק״לפחמימות 22.9 גרם 458.8 גרםשומן 5.7 גרם 113.5 גרםנתרן 4.6 מ״ג 91.7 מ״גחלבון 1.8 גרם 36.6 גרםסיבים תזונתיים 0.4 גרם 7.6 גרםשומן רווי 3.1 גרם 62.4 גרםכולסטרול 35.4 מ״ג 707.5 מ״גסידן 9.6 מ״ג 192.9 מ״גברזל 0.2 מ״ג 4.6 מ״גאשלגן 18.8 מ״ג 375.3 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 3.9 מ״גסגור
מרכיבים 8 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל שעה ו-30 דק׳ | קלוריות 131 | כמות מנות 20 |
---|
מצרכים
מצרכים
אופן הכנה
- שמים בקערת מיקסר עם וו גיטרה את הקמח ואבקת האפייה. מוסיפים את הסוכר, החמאה והחלמונים ומערבבים עד שמתקבל בצק אחיד. אם הוא יבש ופירורי מדי, מוסיפים את המים.
- מניילנים את הבצק ומקררים כ-20 דקות.
- מקמחים קלות את משטח העבודה ומרדדים את הבצק לעלה דק, קורצים עיגולים בעזרת רינג או כוס, ושמים כחצי כפית ממרח שוקולד (אפשר גם תמרים) במרכז כל עיגול.
- סוגרים את העיגול למשולש ומהדקים היטב את השוליים.
- מסדרים את העוגיות על גבי תבנית מרופדת בנייר אפייה ומקררים כ-20 דקות.
- מחממים תנור ל-180 מעלות ואופים את העוגיות כ-15 דקות עד להזהבה קלה.
- מצננים לגמרי. מפזרים אבקת סוכר ומגישים.
אופן הכנה
- שמים בקערת מיקסר עם וו גיטרה את הקמח ואבקת האפייה. מוסיפים את הסוכר, החמאה והחלמונים ומערבבים עד שמתקבל בצק אחיד. אם הוא יבש ופירורי מדי, מוסיפים את המים.
- מניילנים את הבצק ומקררים כ-20 דקות.
- מקמחים קלות את משטח העבודה ומרדדים את הבצק לעלה דק, קורצים עיגולים בעזרת רינג או כוס, ושמים כחצי כפית ממרח שוקולד (אפשר גם תמרים) במרכז כל עיגול.
- סוגרים את העיגול למשולש ומהדקים היטב את השוליים.
- מסדרים את העוגיות על גבי תבנית מרופדת בנייר אפייה ומקררים כ-20 דקות.
- מחממים תנור ל-180 מעלות ואופים את העוגיות כ-15 דקות עד להזהבה קלה.
- מצננים לגמרי. מפזרים אבקת סוכר ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)