-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 5728.7 קק״ל 5728.7 קק״לפחמימות 396.8 גרם 396.8 גרםשומן 424.8 גרם 424.8 גרםנתרן 1148.0 מ״ג 1148.0 מ״גחלבון 69.2 גרם 69.2 גרםסיבים תזונתיים 6.0 גרם 6.0 גרםשומן רווי 257.3 גרם 257.3 גרםכולסטרול 1096.1 מ״ג 1096.1 מ״גסידן 2007.7 מ״ג 2007.7 מ״גברזל 0.7 מ״ג 0.7 מ״גאשלגן 2646.4 מ״ג 2646.4 מ״גאבץ 6.9 מ״ג 6.9 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 20 דק׳כולל 3 שעות ו-10 דק׳
-
קלוריות5729
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 5728.7 קק״ל 5728.7 קק״לפחמימות 396.8 גרם 396.8 גרםשומן 424.8 גרם 424.8 גרםנתרן 1148.0 מ״ג 1148.0 מ״גחלבון 69.2 גרם 69.2 גרםסיבים תזונתיים 6.0 גרם 6.0 גרםשומן רווי 257.3 גרם 257.3 גרםכולסטרול 1096.1 מ״ג 1096.1 מ״גסידן 2007.7 מ״ג 2007.7 מ״גברזל 0.7 מ״ג 0.7 מ״גאשלגן 2646.4 מ״ג 2646.4 מ״גאבץ 6.9 מ״ג 6.9 מ״גסגור
קבלו במחיאות כפיים את המשדרגת המלכותית – ריבת החלב! עוגת ביסקוויטים מעולם לא הייתה מושלמת יותר – שכבות של ביסקוויטים וקרם שמנת עם ריבת חלב, שמעל כל אלה שופכים גנאש שוקולד חלב מעולה ומפנק.
מרכיבים 9 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 3 שעות ו-10 דק׳ | קלוריות 5729 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
קרם
-
3 מיכלים שמנת מתוקה 38%
-
1 1/2 כוסות חלב 3%
-
1 צנצנת ריבת חלב(340 גרם)
-
1 חבילה אינסטנט פודינג בטעם וניל
ביסקויטים
-
2חבילות או 500 גרם פתי בר וניל
-
1 כוס חלב 3%
-
2 כפות ליקר קפה
ציפוי
-
250 גרם שוקולד חלב
-
1 כוס שמנת מתוקה 38%
אופן הכנה
- מכינים את הקרם: מקציפים במיקסר את השמנת, החלב, ריבת החלב, ופודינג הוניל עד ליצירת קרם יציב.
- מכינים את הביסקוויטים: טובלים את הפתי בר בחלב המעורבב עם ליקר הקפה ומסדרים שכבה ראשונה בתבנית מלבנית עם נייר אפייה. מורחים מעל שליש מכמות הקרם.
- חוזרים על פעולת טבילת הפתי בר, סידור בתבנית ומריחת הקרם פעמיים נוספות, לצורך יצירת שלוש שכבות.
- מכינים את הגנאש: מרתיחים בסיר את השמנת המתוקה, מוסיפים את שוקולד החלב ומערבבים עד ליצירת גנאש אחיד.
- מוזגים את הגנאש מעל העוגה, מקררים במשך שעתיים, פורסים ומגישים.
אופן הכנה
- מכינים את הקרם: מקציפים במיקסר את השמנת, החלב, ריבת החלב, ופודינג הוניל עד ליצירת קרם יציב.
- מכינים את הביסקוויטים: טובלים את הפתי בר בחלב המעורבב עם ליקר הקפה ומסדרים שכבה ראשונה בתבנית מלבנית עם נייר אפייה. מורחים מעל שליש מכמות הקרם.
- חוזרים על פעולת טבילת הפתי בר, סידור בתבנית ומריחת הקרם פעמיים נוספות, לצורך יצירת שלוש שכבות.
- מכינים את הגנאש: מרתיחים בסיר את השמנת המתוקה, מוסיפים את שוקולד החלב ומערבבים עד ליצירת גנאש אחיד.
- מוזגים את הגנאש מעל העוגה, מקררים במשך שעתיים, פורסים ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)