לביבות תפוחי אדמה ממולאות במעורב ירושלמי

במקום לצלות שוב עוף עם תפוחי אדמה, קחו את החומרים ותנו להם פרשנות חדשה ומקורית! רושפלד במתכון מטריף ללביבות במילוי מפתיע של מעורב ירושלמי
במקום לצלות שוב עוף עם תפוחי אדמה, קחו את החומרים ותנו להם פרשנות חדשה ומקורית! רושפלד במתכון מטריף ללביבות במילוי מפתיע של מעורב ירושלמי
  • יונתן רושפלד
  • 525 צפיות
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    218
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 217.8 קק״ל 2177.5 קק״ל
    פחמימות 10.4 גרם 103.7 גרם
    שומן 11.2 גרם 111.9 גרם
    נתרן 2779.2 מ״ג 27791.9 מ״ג
    חלבון 18.6 גרם 185.6 גרם
    סיבים תזונתיים 1.2 גרם 12.2 גרם
    שומן רווי 2.1 גרם 21.4 גרם
    כולסטרול 88.6 מ״ג 886.2 מ״ג
    סידן 43.2 מ״ג 431.8 מ״ג
    ברזל 1.5 מ״ג 15.3 מ״ג
    אשלגן 198.5 מ״ג 1984.9 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 3.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    218
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 217.8 קק״ל 2177.5 קק״ל
    פחמימות 10.4 גרם 103.7 גרם
    שומן 11.2 גרם 111.9 גרם
    נתרן 2779.2 מ״ג 27791.9 מ״ג
    חלבון 18.6 גרם 185.6 גרם
    סיבים תזונתיים 1.2 גרם 12.2 גרם
    שומן רווי 2.1 גרם 21.4 גרם
    כולסטרול 88.6 מ״ג 886.2 מ״ג
    סידן 43.2 מ״ג 431.8 מ״ג
    ברזל 1.5 מ״ג 15.3 מ״ג
    אשלגן 198.5 מ״ג 1984.9 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 3.4 מ״ג
    סגור

לא תאמינו כמה קל להכין את לביבות ממולאות במעורב ירושלמי. הטריק הוא תבנית השקעים, הרעיון מושלם והשילוב חלום. מנה חובה שהאורחים ובני המשפחה שלכם ימותו עליה.

לביבות מלוחות
יונתן רושפלד
X

מצרכים

מצרכים


plus minus

לביבות

מילוי


כשר לפסח ללא חשש קטניות

אופן הכנה

  1. שמים את תפוחי האדמה המגורדים על מסננת (אפשר להפעיל מעט לחץ) מעל הכיור ל-5 דקות ונותנים להם להגיר נוזלים.
  2. מערבבים את כל חומרי הלביבה יחד ושמים בקערה.
  3. מחממים מחבת לחום גבוה על כיריים.
  4. מטגנים את הכבדים והלבבות 2 דקות, מוסיפים מעט מלח ופלפל ומניחים בצד.
  5. מוסיפים לאותו שמן את הבצל ומטגנים עד להזהבה.
  6. מעבירים את הבצל לקערה, קוצצים גס את הכבדים והלבבות והעוף, מוסיפים לקערה ומערבבים.
  7. מחממים תנור ל-220 מעלות.
  8. משמנים תבנית סיליקון של קאפקייקס בספריי שמן.
  9. מכינים את הלביבות: מכניסים כף גדושה מתערובת תפוחי האדמה לכל שקע קאפקייק, ואז בשר ואז שוב תפוח אדמה.
  10. מכניסים לתנור ואופים 20 דקות. לא הופכים.

    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות