-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 154.3 קק״ל 4629.1 קק״לפחמימות 19.2 גרם 575.2 גרםשומן 7.7 גרם 231.5 גרםנתרן 10.2 מ״ג 305.9 מ״גחלבון 2.1 גרם 64.1 גרםסיבים תזונתיים 0.6 גרם 17.0 גרםשומן רווי 3.5 גרם 104.8 גרםכולסטרול 0.2 מ״ג 5.0 מ״גסידן 14.8 מ״ג 443.4 מ״גברזל 0.3 מ״ג 8.0 מ״גאשלגן 24.7 מ״ג 740.9 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 6.3 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 30 דק׳כולל שעה
-
קלוריות154
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 154.3 קק״ל 4629.1 קק״לפחמימות 19.2 גרם 575.2 גרםשומן 7.7 גרם 231.5 גרםנתרן 10.2 מ״ג 305.9 מ״גחלבון 2.1 גרם 64.1 גרםסיבים תזונתיים 0.6 גרם 17.0 גרםשומן רווי 3.5 גרם 104.8 גרםכולסטרול 0.2 מ״ג 5.0 מ״גסידן 14.8 מ״ג 443.4 מ״גברזל 0.3 מ״ג 8.0 מ״גאשלגן 24.7 מ״ג 740.9 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 6.3 מ״גסגור
מרכיבים 10 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 154 | כמות מנות 30 |
---|
מצרכים
מצרכים
בצק
-
4 כוסות קמח לבןכוסות חד פעמיות
-
2 שקיות אבקת אפייה
-
1 חבילה נטורינה קוקוספחות 2 כפות
-
1/4 כוס שמן קנולה
-
1/2כוס או 120 מ"ל מיץ תפוזים
-
2 שקיות סוכר וניל
-
1/2 כוס סוכר לבן
מלית
-
1 צנצנת ממרח תמרים
-
1/2 כוס אגוזי מלךקצוצים
-
2 כפות קינמון טחון
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-200 מעלות טורבו.
- מערבלים את כל חומרי הבצק במיקסר עם וו גיטרה לבצק אחיד.
- מחלקים ל-5 כדורים שווים.
- מרדדים כל חלק לעלה דק על משטח מקומח.
- באמצעות פלטה מורחים שכבה דקה ואחידה של ממרח תמרים.
- מפזרים קינמון ואגוזים קצוצים.
- מגלגלים לרולדה ומעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפיה או משטח סיליקוני רב שימושי.
- אופים כרבע שעה.
- מפזרים אבקת סוכר, חותכים, מצננים ומגישים.
- שומרים בצנצנת עוגיות אטומה.
מתכון: נוי מיארה
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-200 מעלות טורבו.
- מערבלים את כל חומרי הבצק במיקסר עם וו גיטרה לבצק אחיד.
- מחלקים ל-5 כדורים שווים.
- מרדדים כל חלק לעלה דק על משטח מקומח.
- באמצעות פלטה מורחים שכבה דקה ואחידה של ממרח תמרים.
- מפזרים קינמון ואגוזים קצוצים.
- מגלגלים לרולדה ומעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפיה או משטח סיליקוני רב שימושי.
- אופים כרבע שעה.
- מפזרים אבקת סוכר, חותכים, מצננים ומגישים.
- שומרים בצנצנת עוגיות אטומה.
מתכון: נוי מיארה
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובה (1)
טעים מאוד חבל”ז, אין על מיארה