סהרוני שקדים בקלי קלות

סהרוני שקדים מבצק חמאה פריך ותוספת אגוזים טחונים אלה העוגיות הכי ממכרות שיש -ראו הוזהרתם. הכי כיף לטבול אותם בכוס קפה או תה
סהרוני שקדים מבצק חמאה פריך ותוספת אגוזים טחונים אלה העוגיות הכי ממכרות שיש -ראו הוזהרתם. הכי כיף לטבול אותם בכוס קפה או תה
  • קרין גורן
  • 14K צפיות
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    88
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 87.5 קק״ל 3935.8 קק״ל
    פחמימות 5.0 גרם 226.7 גרם
    שומן 5.9 גרם 267.5 גרם
    נתרן 2.7 מ״ג 120.0 מ״ג
    חלבון 1.7 גרם 75.7 גרם
    סיבים תזונתיים 0.7 גרם 31.8 גרם
    שומן רווי 2.4 גרם 110.0 גרם
    כולסטרול 9.6 מ״ג 430.0 מ״ג
    סידן 16.1 מ״ג 725.9 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 9.6 מ״ג
    אשלגן 39.6 מ״ג 1783.6 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 8.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    88
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 87.5 קק״ל 3935.8 קק״ל
    פחמימות 5.0 גרם 226.7 גרם
    שומן 5.9 גרם 267.5 גרם
    נתרן 2.7 מ״ג 120.0 מ״ג
    חלבון 1.7 גרם 75.7 גרם
    סיבים תזונתיים 0.7 גרם 31.8 גרם
    שומן רווי 2.4 גרם 110.0 גרם
    כולסטרול 9.6 מ״ג 430.0 מ״ג
    סידן 16.1 מ״ג 725.9 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 9.6 מ״ג
    אשלגן 39.6 מ״ג 1783.6 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 8.7 מ״ג
    סגור

מצרכים

מצרכים


plus minus

עוגיות


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. במיקסר עם וו גיטרה מעבדים חמאה ואבקת סוכר לתערובת קרמית. מוסיפים את השקדים, אבקת האפייה והקמח ומעבדים עד לקבלת בצק. הבצק אמור להיות קטיפתי למגע, נוח לגלגול ולא דביק - אם הוא יבש מדי מוסיפים כף שמן, ואם הוא דביק מוסיפים כף או שתיים קמח.
  3. מגלגלים פיסות מהבצק בגודל עגבניית שרי לכדורים, ומגלגלים כל כדור בידיים לגליל בקוטר 1 ס”מ. משמנים מעט את הידיים לפי הצורך.
  4. מכופפים כל גליל לחצי עיגול ומניחים באופן מרווח על תבנית מרופדת בנייר אפייה או משטח סילקון.
  5. אופים כ-10-15 דקות, עד שהעוגיות תופחות ורק מתחילות להזהיב (הן אמורות להישאר בהירות).
  6. מצננים (כשהעוגיות חמות הן מתפרקות), מפזרים אבקת סוכר ומגישים. שומרים בכלי אטום בטמפרטורת החדר.
    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות