עוגיות שוקולד מושלגות רכות ונימוחות בפה

גם יפהפיות וגם טעימות - שרית נובק מגישה לכם עוגיות שוקולד מושלגות ורכות בציפוי אבקת סוכר. הכינו כמות כפולה, כי הן הולכות להיגמר ממש מהר!
גם יפהפיות וגם טעימות - שרית נובק מגישה לכם עוגיות שוקולד מושלגות ורכות בציפוי אבקת סוכר. הכינו כמות כפולה, כי הן הולכות להיגמר ממש מהר!
  • שרית נובק
  • 30K צפיות
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    129
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 128.8 קק״ל 3863.7 קק״ל
    פחמימות 15.3 גרם 458.3 גרם
    שומן 3.7 גרם 112.0 גרם
    נתרן 24.4 מ״ג 732.3 מ״ג
    חלבון 2.2 גרם 64.6 גרם
    סיבים תזונתיים 0.8 גרם 23.7 גרם
    שומן רווי 1.5 גרם 45.5 גרם
    כולסטרול 29.7 מ״ג 890.7 מ״ג
    סידן 14.2 מ״ג 425.8 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 20.9 מ״ג
    אשלגן 63.3 מ״ג 1900.4 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 10.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    129
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 128.8 קק״ל 3863.7 קק״ל
    פחמימות 15.3 גרם 458.3 גרם
    שומן 3.7 גרם 112.0 גרם
    נתרן 24.4 מ״ג 732.3 מ״ג
    חלבון 2.2 גרם 64.6 גרם
    סיבים תזונתיים 0.8 גרם 23.7 גרם
    שומן רווי 1.5 גרם 45.5 גרם
    כולסטרול 29.7 מ״ג 890.7 מ״ג
    סידן 14.2 מ״ג 425.8 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 20.9 מ״ג
    אשלגן 63.3 מ״ג 1900.4 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 10.8 מ״ג
    סגור

מצרכים

מצרכים


plus minus

עוגיות שוקולד

ציפוי


אופן הכנה

  1. מכניסים לתוך קערה את השוקולד וממיסים במיקרו. מוסיפים את השמן ומערבבים היטב.
  2. מוסיפים את הביצים (אחת אחת תוך כדי טריפה) ומערבבים לקבלת תערובת אחידה.
  3. מערבבים ביחד את הקמח, הסוכר, אבקת האפייה והמלח, מוסיפים לתערובת ומערבבים עד לאיחוד.
  4. מכניסים למקרר למשך 30 דקות להתקשות.
  5. מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
  6. שופכים את אבקת הסוכר לתוך שקית זיפר. 
  7. מוציאים את התערובת מהמקרר ויוצרים כדורים קטנים בקוטר של כ-3-4 ס”מ.
  8. מכניסים בכל פעם 10 כדורים לשקית עם אבקת הסוכר, סוגרים את השקית ומנערים קלות עד שהכדורים מצופים היטב באבקת סוכר מכל הכיוונים.
  9. מניחים את הכדורים במרווחים על גבי תבנית מרופדת בנייר אפייה.
  10. אופים במשך כ-10-12 דקות. יש להיזהר לא לייבש את העוגיות, הן צריכות להיות רכות במרכז.
  11. מצננים לטמפרטורת החדר ושומרים בכלי אטום.
    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות