ממטבחה של אשת הרב: עוגיות שקדים לפסח (ללא שרויה)
אשתו של רב הכותל, יעל רבינוביץ במתכון מעולה לפסח ללא שרויה - עוגיות שקדים לפסח - קטנות ומתוקות בגודל ביס. היא מבטיחה שהן יהיו הצלחה!
אשתו של רב הכותל, יעל רבינוביץ במתכון מעולה לפסח ללא שרויה - עוגיות שקדים לפסח - קטנות ומתוקות בגודל ביס. היא מבטיחה שהן יהיו הצלחה!
- יעל רבינוביץ
- 554 צפיות
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 232.4 קק״ל 6971.6 קק״לפחמימות 24.9 גרם 746.2 גרםשומן 14.0 גרם 419.5 גרםנתרן 39.1 מ״ג 1173.4 מ״גחלבון 2.9 גרם 88.1 גרםסיבים תזונתיים 1.6 גרם 48.3 גרםשומן רווי 1.3 גרם 40.5 גרםכולסטרול 19.7 מ״ג 590.8 מ״גסידן 26.8 מ״ג 803.1 מ״גברזל 0.5 מ״ג 13.8 מ״גאשלגן 209.6 מ״ג 6287.0 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 8.8 מ״גסגור
-
מרכיבים7
-
הכנה 10 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות232
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 232.4 קק״ל 6971.6 קק״לפחמימות 24.9 גרם 746.2 גרםשומן 14.0 גרם 419.5 גרםנתרן 39.1 מ״ג 1173.4 מ״גחלבון 2.9 גרם 88.1 גרםסיבים תזונתיים 1.6 גרם 48.3 גרםשומן רווי 1.3 גרם 40.5 גרםכולסטרול 19.7 מ״ג 590.8 מ״גסידן 26.8 מ״ג 803.1 מ״גברזל 0.5 מ״ג 13.8 מ״גאשלגן 209.6 מ״ג 6287.0 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 8.8 מ״גסגור
חובבי שקדים, שימו לב וקבלו מתכון: עוגיות שקדים קטנטנות, פריכות, נימוחות, כשרות לחלוטין לפסח ואפילו ללא שרויה ! סיימתם את הניקיונות ורק בא לכם להתפנק עם כוס קפה או תה? העוגיות הללו נועדו בדיוק לזה. אם תצליחו לא לזלול את כולן, אפשר גם למלא בהן צנצנת, לקשט ולתת כמתנה לחג למי שמארח אתכם לסדר.
מרכיבים 7 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 232 | כמות מנות 30 |
---|
מצרכים
מצרכים
עוגיות
-
4 כוסות קמח תפוחי אדמה
-
1 1/2 כוסות שקדים טחונים
-
2 ביצים L
-
1 1/2 כוסות סוכר לבן
-
1 1/2 כוסות שמן אגוזים
-
1 קורט מלח דק
ציפוי
-
1 כפית אבקת סוכר
כשר לפסח ללא חשש קטניות
אופן הכנה
- בקערה רחבה מערבבים את כל החומרים עד ליצירת בצק פרורי.
- יוצרים כדורים קטנים מאוד.
- מרפדים תבנית בנייר אפייה.
- אופים במשך 20 דקות בחום של 180 מעלות.
- לאחר האפייה והצטננות קצרה מצפים באבקת סוכר. בתאבון!
כשר לפסח ללא חשש קטניות
אופן הכנה
- בקערה רחבה מערבבים את כל החומרים עד ליצירת בצק פרורי.
- יוצרים כדורים קטנים מאוד.
- מרפדים תבנית בנייר אפייה.
- אופים במשך 20 דקות בחום של 180 מעלות.
- לאחר האפייה והצטננות קצרה מצפים באבקת סוכר. בתאבון!
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)