משה שגב מבשל לכם מרק ירקות חורפי שמחמם את הבית
מרק ירקות של משה שגב שיחמם לכם את החורף. מרק ירקות שמכינים צ'יק צ'אק ומחכים לבני הבית שיתאספו במטבח בעקבות הריחות המהממים
מרק ירקות של משה שגב שיחמם לכם את החורף. מרק ירקות שמכינים צ'יק צ'אק ומחכים לבני הבית שיתאספו במטבח בעקבות הריחות המהממים
- משה שגב
- 177K צפיות
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 393.2 קק״ל 1573.0 קק״לפחמימות 46.0 גרם 184.0 גרםשומן 10.9 גרם 43.7 גרםנתרן 1956.8 מ״ג 7827.1 מ״גחלבון 11.8 גרם 47.3 גרםסיבים תזונתיים 20.2 גרם 80.9 גרםשומן רווי 2.1 גרם 8.2 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 474.5 מ״ג 1897.8 מ״גברזל 5.5 מ״ג 22.1 מ״גאשלגן 3123.6 מ״ג 12494.2 מ״גאבץ 1.7 מ״ג 6.6 מ״גסגור
-
מרכיבים15
-
הכנה 20 דק׳כולל 50 דק׳
-
קלוריות393
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 393.2 קק״ל 1573.0 קק״לפחמימות 46.0 גרם 184.0 גרםשומן 10.9 גרם 43.7 גרםנתרן 1956.8 מ״ג 7827.1 מ״גחלבון 11.8 גרם 47.3 גרםסיבים תזונתיים 20.2 גרם 80.9 גרםשומן רווי 2.1 גרם 8.2 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 474.5 מ״ג 1897.8 מ״גברזל 5.5 מ״ג 22.1 מ״גאשלגן 3123.6 מ״ג 12494.2 מ״גאבץ 1.7 מ״ג 6.6 מ״גסגור
מרכיבים 15 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 50 דק׳ | קלוריות 393 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
אופן הכנה
- קולפים בעזרת קולפן וחותכים את הבצל והגזר לקוביות. פורסים דק את הכרשה והסלרי. קולפים וחותכים לקוביות את הדלעת, תפוח האדמה, הבטטה והקישוא.
- מחממים את השמן בסיר גדול ומטגנים את הבצל, הגזר, הכרשה והסלרי כ-5 דקות. מוסיפים את הדלעת, תפוח האדמה והבטטה ומערבבים.
- מוסיפים מים מעל גובה הירקות ומביאים לרתיחה. מוסיפים את אבקת המרק, מתבלים במלח ופלפל שחור ומערבבים.
- קוצצים את הפטרוזיליה (או גוזרים באמצעות מספריים של עשבי תיבול) ומוסיפים למרק עם יתר המרכיבים.
- מבשלים כ-30 דקות, או עד שתפוחי האדמה מתרככים. מגישים בקעריות מרק.
אופן הכנה
- קולפים בעזרת קולפן וחותכים את הבצל והגזר לקוביות. פורסים דק את הכרשה והסלרי. קולפים וחותכים לקוביות את הדלעת, תפוח האדמה, הבטטה והקישוא.
- מחממים את השמן בסיר גדול ומטגנים את הבצל, הגזר, הכרשה והסלרי כ-5 דקות. מוסיפים את הדלעת, תפוח האדמה והבטטה ומערבבים.
- מוסיפים מים מעל גובה הירקות ומביאים לרתיחה. מוסיפים את אבקת המרק, מתבלים במלח ופלפל שחור ומערבבים.
- קוצצים את הפטרוזיליה (או גוזרים באמצעות מספריים של עשבי תיבול) ומוסיפים למרק עם יתר המרכיבים.
- מבשלים כ-30 דקות, או עד שתפוחי האדמה מתרככים. מגישים בקעריות מרק.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)