סלמון אסייתי במרינדה של סילאן וחרדל

מנה בריאה וטעימה של נתחי דג סלמון אסייתי במרינדה מתקתקה, זריזה ופשוטה להכנה. 10 דקות עבודה ואפשר כבר לערוך את השולחן
מנה בריאה וטעימה של נתחי דג סלמון אסייתי במרינדה מתקתקה, זריזה ופשוטה להכנה. 10 דקות עבודה ואפשר כבר לערוך את השולחן
  • יונית צוקרמן
  • 177 צפיות
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    153
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 152.8 קק״ל 1222.6 קק״ל
    פחמימות 20.5 גרם 164.1 גרם
    שומן 7.7 גרם 61.8 גרם
    נתרן 425.3 מ״ג 3402.5 מ״ג
    חלבון 1.0 גרם 7.6 גרם
    סיבים תזונתיים 0.2 גרם 1.5 גרם
    שומן רווי 1.1 גרם 8.5 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 21.7 מ״ג 173.5 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 3.8 מ״ג
    אשלגן 207.7 מ״ג 1661.4 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 1.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    153
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 152.8 קק״ל 1222.6 קק״ל
    פחמימות 20.5 גרם 164.1 גרם
    שומן 7.7 גרם 61.8 גרם
    נתרן 425.3 מ״ג 3402.5 מ״ג
    חלבון 1.0 גרם 7.6 גרם
    סיבים תזונתיים 0.2 גרם 1.5 גרם
    שומן רווי 1.1 גרם 8.5 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 21.7 מ״ג 173.5 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 3.8 מ״ג
    אשלגן 207.7 מ״ג 1661.4 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 1.0 מ״ג
    סגור
אוכל אסיאתי
יונית צוקרמן
X

מצרכים

מצרכים


plus minus

הגשה


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-170 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
  2. מחלקים את פילה הסלמון ל-8 נתחים שווים.
  3. קולפים וכותשים את השום.
  4. מערבבים היטב בקערה את כל רכיבי המשרה ומשרים את נתחי הסלמון כ-5-10 דקות.
  5. מניחים על התבנית את נתחי הסלמון ללא המשרה. שומרים את המשרה בצד. אופים ללא כיסוי במשך 5 דקות.
  6. לאחר 5 דקות, יוצקים 1/2 מהמשרה על נתחי הדג. מחזירים ל-5 דקות אפייה נוספות, שאחריהן יוצקים שוב את יתר המשרה על נתחי הדג.
  7. משנים את מצב התנור לגריל, מעלים את החום ל-200 מעלות, וצולים את נתחי הדג במשך 2 דקות.
  8. מקשטים בעלי רוזמרין ומגישים.

    הערות

    • אפשר לפרוס כמה בטטות לפרוסות, להניח מתחת לנתחי הדג ולאפות יחד

    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות