עוגיות שוקולד מושלגות רכות ונימוחות בפה
גם יפהפיות וגם טעימות - שרית נובק מגישה לכם עוגיות שוקולד מושלגות ורכות בציפוי אבקת סוכר. הכינו כמות כפולה, כי הן הולכות להיגמר ממש מהר!
גם יפהפיות וגם טעימות - שרית נובק מגישה לכם עוגיות שוקולד מושלגות ורכות בציפוי אבקת סוכר. הכינו כמות כפולה, כי הן הולכות להיגמר ממש מהר!
- שרית נובק
- 30K צפיות
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 128.8 קק״ל 3863.7 קק״לפחמימות 15.3 גרם 458.3 גרםשומן 3.7 גרם 112.0 גרםנתרן 24.4 מ״ג 732.3 מ״גחלבון 2.2 גרם 64.6 גרםסיבים תזונתיים 0.8 גרם 23.7 גרםשומן רווי 1.5 גרם 45.5 גרםכולסטרול 29.7 מ״ג 890.7 מ״גסידן 14.2 מ״ג 425.8 מ״גברזל 0.7 מ״ג 20.9 מ״גאשלגן 63.3 מ״ג 1900.4 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 10.8 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 30 דק׳כולל שעה
-
קלוריות129
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 128.8 קק״ל 3863.7 קק״לפחמימות 15.3 גרם 458.3 גרםשומן 3.7 גרם 112.0 גרםנתרן 24.4 מ״ג 732.3 מ״גחלבון 2.2 גרם 64.6 גרםסיבים תזונתיים 0.8 גרם 23.7 גרםשומן רווי 1.5 גרם 45.5 גרםכולסטרול 29.7 מ״ג 890.7 מ״גסידן 14.2 מ״ג 425.8 מ״גברזל 0.7 מ״ג 20.9 מ״גאשלגן 63.3 מ״ג 1900.4 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 10.8 מ״גסגור
מרכיבים 8 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 129 | כמות מנות 30 |
---|
מצרכים
מצרכים
עוגיות שוקולד
-
225 גרם שוקולד מריר
-
3 כפות שמן קנולה
-
3 ביצים L
-
3/4 כוס סוכר לבן
-
1 1/2 כוסות קמח לבן
-
2 כפיות אבקת אפייה
-
קורט מלח דק
ציפוי
-
200 גרם אבקת סוכר
אופן הכנה
- מכניסים לתוך קערה את השוקולד וממיסים במיקרו. מוסיפים את השמן ומערבבים היטב.
- מוסיפים את הביצים (אחת אחת תוך כדי טריפה) ומערבבים לקבלת תערובת אחידה.
- מערבבים ביחד את הקמח, הסוכר, אבקת האפייה והמלח, מוסיפים לתערובת ומערבבים עד לאיחוד.
- מכניסים למקרר למשך 30 דקות להתקשות.
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
- שופכים את אבקת הסוכר לתוך שקית זיפר.
- מוציאים את התערובת מהמקרר ויוצרים כדורים קטנים בקוטר של כ-3-4 ס”מ.
- מכניסים בכל פעם 10 כדורים לשקית עם אבקת הסוכר, סוגרים את השקית ומנערים קלות עד שהכדורים מצופים היטב באבקת סוכר מכל הכיוונים.
- מניחים את הכדורים במרווחים על גבי תבנית מרופדת בנייר אפייה.
- אופים במשך כ-10-12 דקות. יש להיזהר לא לייבש את העוגיות, הן צריכות להיות רכות במרכז.
- מצננים לטמפרטורת החדר ושומרים בכלי אטום.
אופן הכנה
- מכניסים לתוך קערה את השוקולד וממיסים במיקרו. מוסיפים את השמן ומערבבים היטב.
- מוסיפים את הביצים (אחת אחת תוך כדי טריפה) ומערבבים לקבלת תערובת אחידה.
- מערבבים ביחד את הקמח, הסוכר, אבקת האפייה והמלח, מוסיפים לתערובת ומערבבים עד לאיחוד.
- מכניסים למקרר למשך 30 דקות להתקשות.
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
- שופכים את אבקת הסוכר לתוך שקית זיפר.
- מוציאים את התערובת מהמקרר ויוצרים כדורים קטנים בקוטר של כ-3-4 ס”מ.
- מכניסים בכל פעם 10 כדורים לשקית עם אבקת הסוכר, סוגרים את השקית ומנערים קלות עד שהכדורים מצופים היטב באבקת סוכר מכל הכיוונים.
- מניחים את הכדורים במרווחים על גבי תבנית מרופדת בנייר אפייה.
- אופים במשך כ-10-12 דקות. יש להיזהר לא לייבש את העוגיות, הן צריכות להיות רכות במרכז.
- מצננים לטמפרטורת החדר ושומרים בכלי אטום.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)