עוגת שוקולד פירורים מושלמת כשרה לפסח ללא שרויה

בפסח הזה תאכלו עוגת שוקולד פירורים! מתכון מושלם של אשת רב הכותל, יעל רבינוביץ, לחתום איתו את ארוחת החג, קינוח קליל ומהיר הכנה בטעם שוקולדי
בפסח הזה תאכלו עוגת שוקולד פירורים! מתכון מושלם של אשת רב הכותל, יעל רבינוביץ, לחתום איתו את ארוחת החג, קינוח קליל ומהיר הכנה בטעם שוקולדי
  • יעל רבינוביץ
  • 2K צפיות
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-10 דק׳
  • קלוריות
    7346
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 7346.4 קק״ל 7346.4 קק״ל
    פחמימות 819.4 גרם 819.4 גרם
    שומן 406.2 גרם 406.2 גרם
    נתרן 1544.4 מ״ג 1544.4 מ״ג
    חלבון 105.9 גרם 105.9 גרם
    סיבים תזונתיים 43.4 גרם 43.4 גרם
    שומן רווי 70.4 גרם 70.4 גרם
    כולסטרול 2071.8 מ״ג 2071.8 מ״ג
    סידן 819.1 מ״ג 819.1 מ״ג
    ברזל 27.9 מ״ג 27.9 מ״ג
    אשלגן 5896.3 מ״ג 5896.3 מ״ג
    אבץ 13.9 מ״ג 13.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-10 דק׳
  • קלוריות
    7346
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 7346.4 קק״ל 7346.4 קק״ל
    פחמימות 819.4 גרם 819.4 גרם
    שומן 406.2 גרם 406.2 גרם
    נתרן 1544.4 מ״ג 1544.4 מ״ג
    חלבון 105.9 גרם 105.9 גרם
    סיבים תזונתיים 43.4 גרם 43.4 גרם
    שומן רווי 70.4 גרם 70.4 גרם
    כולסטרול 2071.8 מ״ג 2071.8 מ״ג
    סידן 819.1 מ״ג 819.1 מ״ג
    ברזל 27.9 מ״ג 27.9 מ״ג
    אשלגן 5896.3 מ״ג 5896.3 מ״ג
    אבץ 13.9 מ״ג 13.9 מ״ג
    סגור

מצרכים

מצרכים


בצק


אופן הכנה

  1. ממיסים בקערת זכוכית במיקרוגל את השוקולד.
  2. מוסיפים לאותה קערה את הקקאו, הקפה, השמן, הסוכר, המים, היין ואבקת הסוכר, ומקררים.
  3. מוסיפים 5 ביצים ומערבבים עד הגעה לתערובת אחידה.
  4. בקערה מערבבים את כל חומרי הבצק וביצה שלמה אחת.
  5. מרכיבים את העוגה: מערבבים מחצית מכמות הבצק עם חלבון ומשטחים על גבי תבנית מרופדת נייר אפייה.
  6. שופכים מעל הבצק את תערובת המילוי השוקולדית.
  7. מפוררים מעל תערובת השוקולד פירורים מהבצק.
  8. אופים במשך 30 עד 40 דקות. בתאבון!
עוגת שוקולד פירורים. צילום: יעל רבינוביץ'
עוגת שוקולד פירורים. צילום: יעל רבינוביץ’
    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (2)

    Avatar

        Avatar
        מאיה הבלין

        180 מעלות

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות