עוף עם בורגול – ארוחה משפחתית מושלמת!

מתכון מושלם לחורף, בסיר גדול ורחב ישבו להם יחדיו עוף עם בורגול מבושלים עם עשבי תיבול ותבלינים וייצרו תבשיל עשיר, מפנק ומנחם שיחמם
מתכון מושלם לחורף, בסיר גדול ורחב ישבו להם יחדיו עוף עם בורגול מבושלים עם עשבי תיבול ותבלינים וייצרו תבשיל עשיר, מפנק ומנחם שיחמם
  • נעמה פלד
  • 2K צפיות
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    478
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 477.9 קק״ל 1911.7 קק״ל
    פחמימות 62.5 גרם 250.1 גרם
    שומן 14.3 גרם 57.2 גרם
    נתרן 1539.4 מ״ג 6157.7 מ״ג
    חלבון 16.6 גרם 66.5 גרם
    סיבים תזונתיים 14.5 גרם 58.1 גרם
    שומן רווי 2.4 גרם 9.6 גרם
    כולסטרול 7.5 מ״ג 30.0 מ״ג
    סידן 72.8 מ״ג 291.3 מ״ג
    ברזל 3.0 מ״ג 12.0 מ״ג
    אשלגן 717.6 מ״ג 2870.5 מ״ג
    אבץ 1.6 מ״ג 6.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    478
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 477.9 קק״ל 1911.7 קק״ל
    פחמימות 62.5 גרם 250.1 גרם
    שומן 14.3 גרם 57.2 גרם
    נתרן 1539.4 מ״ג 6157.7 מ״ג
    חלבון 16.6 גרם 66.5 גרם
    סיבים תזונתיים 14.5 גרם 58.1 גרם
    שומן רווי 2.4 גרם 9.6 גרם
    כולסטרול 7.5 מ״ג 30.0 מ״ג
    סידן 72.8 מ״ג 291.3 מ״ג
    ברזל 3.0 מ״ג 12.0 מ״ג
    אשלגן 717.6 מ״ג 2870.5 מ״ג
    אבץ 1.6 מ״ג 6.3 מ״ג
    סגור
ארוחה בשרית
נעמה פלד
X

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. בסיר גדול ורחב מחממים רק 2 כפות משמן הזית וצורבים את שוקי העוף מכל הצדדים כך שישחימו מעט (3-4 דקות). מוציאים את השוקיים מהסיר ומניחים על צלחת בצד.
  2. מוסיפים לאותו הסיר עוד 2 כפות שמן זית ומטגנים את הבצלים עד שקיפות.
  3. מוסיפים את השום, מערבבים ומטגנים מעט (הזהרו שלא יישרף).
  4. מוסיפים את שוקי העוף הצרובים. מערבבים.
  5. מפזרים על השוקיים את המלח, הפלפל, הפפריקה והבהרט ומערבבים.
  6. מוסיפים את ציר העוף עם המים הרותחים (כך שיכסו את השוקיים) ומביאים לרתיחה.
  7. כשהמים רותחים מנמיכים את הלהבה וממשיכים בבישול ברתיחה עדינה עוד 30 דקות.
  8. אחרי 30 דקות מוסיפים את הבורגול עוד מלח ואת עלי הדפנה, מכסים את הסיר ומביאים שוב לרתיחה. כשהמים רותחים מנמיכים את הלהבה וממשיכים לבשל ברתיחה עדינה עוד 20 דקות.
  9. מכבים את האש ומשאירים את הסיר סגור עוד עשר דקות לפני ההגשה.
  10. מעבירים לצלחת הגשה ומפזרים מעל פטרוזיליה קצוצה.

    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות