פאי שוקולד במילוי גבינה ושוקולד אגוזים של קרין גורן: אין טוב מזה
פאי שוקולד עם טריק! התחתית היא בעצם בראוניז עשיר, המילוי גבינתי וקליל ומלמעלה שוקולד ואגוזים לקישוט. חג טעים ומתוק
פאי שוקולד עם טריק! התחתית היא בעצם בראוניז עשיר, המילוי גבינתי וקליל ומלמעלה שוקולד ואגוזים לקישוט. חג טעים ומתוק
- קרין גורן
- 132 צפיות
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 553.2 קק״ל 7745.0 קק״לפחמימות 38.4 גרם 537.8 גרםשומן 39.3 גרם 550.7 גרםנתרן 621.3 מ״ג 8698.2 מ״גחלבון 11.5 גרם 161.5 גרםסיבים תזונתיים 1.7 גרם 24.3 גרםשומן רווי 20.6 גרם 289.0 גרםכולסטרול 200.4 מ״ג 2805.0 מ״גסידן 94.8 מ״ג 1326.7 מ״גברזל 2.0 מ״ג 28.5 מ״גאשלגן 239.6 מ״ג 3354.4 מ״גאבץ 1.2 מ״ג 17.1 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 15 דק׳כולל 7 שעות ו-40 דק׳
-
קלוריות553
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 553.2 קק״ל 7745.0 קק״לפחמימות 38.4 גרם 537.8 גרםשומן 39.3 גרם 550.7 גרםנתרן 621.3 מ״ג 8698.2 מ״גחלבון 11.5 גרם 161.5 גרםסיבים תזונתיים 1.7 גרם 24.3 גרםשומן רווי 20.6 גרם 289.0 גרםכולסטרול 200.4 מ״ג 2805.0 מ״גסידן 94.8 מ״ג 1326.7 מ״גברזל 2.0 מ״ג 28.5 מ״גאשלגן 239.6 מ״ג 3354.4 מ״גאבץ 1.2 מ״ג 17.1 מ״גסגור
פאי שוקולד בראוניז שלי, שמורכב מגבינה, שוקולד והמון כיף, תמיד מוצב במרכז השולחן כשמגיעים אורחים. הוא תענוג לצד קפה חם או קר, תלוי בעונה והכי כיפי להגיש אותו בארוחת חג השבועות, כשהוא מספק גם את הצורך למוצר גבינתי וגם לשוקולד שפשוט משפר הכול. הכי יאמי!
מרכיבים 11 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 7 שעות ו-40 דק׳ | קלוריות 553 | כמות מנות 14 |
---|
מצרכים
מצרכים
תחתית בראוניז
-
300 גרם שוקולד מריר
-
150 גרם חמאה
-
40 גרם דבש
-
1 מיכל שמנת מתוקה 38%
-
4 ביצים L
-
1 כוס קמח תופח
מילוי גבינה שוקולד
-
250 גרם גבינת שמנת
-
250 גרם גבינה לבנה 9%
-
200 גרם שמנת חמוצה 9%
-
3 ביצים L
-
1 כוס ממרח שוקולד אגוזים
אופן הכנה
- מכינים את תחתית הפאי: ממיסים שוקולד וחמאה במיקרוגל/סיר/בן מארי
- מערבבים פנימה דבש, שמנת מתוקה, סוכר וביצים.
- מוסיפים קמח תופח וטורפים עד שאין יותר גושים.
- משטחים בתבנית פאי משומנת ואופים ב-180 מעלות 25 דקות.
- לוחצים תבנית 24 למרכז הבראוניז, ליצירת שקע בעומק 2 ס”מ.
- מערבבים את כל חומרי מלית הגבינה ומוזגים לשקע.
- מנמיכים את חום התנור ל-150 מעלות ואופים עוד 30 דקות, להתייצבות חלקית (העוגה רוטטת כמו ג’לי).
- מצננים ומעבירים למקרר ל-4 שעות.
- מחממים ממרח שוקולד אגוזים במיקרו לריכוך ומורחים על העוגה. מפזרים אגוזי לוז מלמעלה.
אופן הכנה
- מכינים את תחתית הפאי: ממיסים שוקולד וחמאה במיקרוגל/סיר/בן מארי
- מערבבים פנימה דבש, שמנת מתוקה, סוכר וביצים.
- מוסיפים קמח תופח וטורפים עד שאין יותר גושים.
- משטחים בתבנית פאי משומנת ואופים ב-180 מעלות 25 דקות.
- לוחצים תבנית 24 למרכז הבראוניז, ליצירת שקע בעומק 2 ס”מ.
- מערבבים את כל חומרי מלית הגבינה ומוזגים לשקע.
- מנמיכים את חום התנור ל-150 מעלות ואופים עוד 30 דקות, להתייצבות חלקית (העוגה רוטטת כמו ג’לי).
- מצננים ומעבירים למקרר ל-4 שעות.
- מחממים ממרח שוקולד אגוזים במיקרו לריכוך ומורחים על העוגה. מפזרים אגוזי לוז מלמעלה.
הערות
- ניתן לקשט בזילופי שוקולד ואגוזי לוז
הערות
- ניתן לקשט בזילופי שוקולד ואגוזי לוז
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)