פלפלים מתוקים וחריפים ממולאים דגים

קטנים וחריפים שיעשו לכם חגיגה בפה - מתכון לפלפלים ממולאים בדגים ברוטב עגבניות עשיר, כמה דקות בתנור ויש לכם את מנה טעימה ועוקצנית
קטנים וחריפים שיעשו לכם חגיגה בפה - מתכון לפלפלים ממולאים בדגים ברוטב עגבניות עשיר, כמה דקות בתנור ויש לכם את מנה טעימה ועוקצנית
  • מערכת Foody
  • 1K צפיות
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    116
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 116.0 קק״ל 927.7 קק״ל
    פחמימות 8.2 גרם 65.7 גרם
    שומן 1.1 גרם 8.4 גרם
    נתרן 1201.4 מ״ג 9611.1 מ״ג
    חלבון 17.1 גרם 137.0 גרם
    סיבים תזונתיים 1.7 גרם 13.9 גרם
    שומן רווי 0.1 גרם 1.2 גרם
    כולסטרול 37.6 מ״ג 301.0 מ״ג
    סידן 36.1 מ״ג 288.4 מ״ג
    ברזל 1.7 מ״ג 13.7 מ״ג
    אשלגן 677.2 מ״ג 5417.8 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 4.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    116
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 116.0 קק״ל 927.7 קק״ל
    פחמימות 8.2 גרם 65.7 גרם
    שומן 1.1 גרם 8.4 גרם
    נתרן 1201.4 מ״ג 9611.1 מ״ג
    חלבון 17.1 גרם 137.0 גרם
    סיבים תזונתיים 1.7 גרם 13.9 גרם
    שומן רווי 0.1 גרם 1.2 גרם
    כולסטרול 37.6 מ״ג 301.0 מ״ג
    סידן 36.1 מ״ג 288.4 מ״ג
    ברזל 1.7 מ״ג 13.7 מ״ג
    אשלגן 677.2 מ״ג 5417.8 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 4.7 מ״ג
    סגור
ארוחה זולה
מערכת Foody
X

מצרכים

מצרכים


plus minus


כשר לפסח ללא חשש קטניות

אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
  2. במעבד מזון טוחנים את הדג, הבצל, הכוסברה, מלח וזעתר, טוחנים עד לקבלת משחה כמעט חלקה.
  3. את הפלפלים החריפים והמתוקים חוצים לאורך ומנקים טוב מזרעים.
  4. בעזרת שק זילוף ממלאים את משחת הדגים בתוך הפלפלים ובעזרת יד לחה משטחים ומוודאים שהפלפלים מלאים ומהודקים היטב.
  5. בקלחת חמה מטגנים מעט את הכמון ואבקת המרק יחד עם רסק העגבניות.
  6. מוסיפים לרסק והתבלינים מים חמים ומביאים לרתיחה.
  7. בסיר רחב שמתאים לתנור צורבים את הפלפלים בצד של הדג עד לקבלת צבע שחום מעט.
  8. מסדרים את הפלפלים עם הצד של הדג כלפי מעלה ומוזגים מעל את רוטב העגבניות עד לחצי מגובה הפלפלים.
  9. מכניסים את הסיר פתוח לתנור ונותנים לממולאים להיאפות כ-20 דקות.

    הערות

    • לנוהגים לא להשתמש בתבלינים מסוימים בפסח, כמו כמון למשל, ניתן להחליף לתבלין אחר שקיים אצלכם, או להשמיט לגמרי.

    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות