פסטה אליו אוליו – האמא של כל הפסטות האיטלקיות!
בחמש דקות עבודה בלבד יש לכם ארוחה איטלקית אמיתית של פסטה ברוטב קלאסי של שמן זית ושום כמו בטרטוריה איטלקית אמיתית רק בלי המאמא במטבח
בחמש דקות עבודה בלבד יש לכם ארוחה איטלקית אמיתית של פסטה ברוטב קלאסי של שמן זית ושום כמו בטרטוריה איטלקית אמיתית רק בלי המאמא במטבח
- מערכת Foody
- 127 צפיות
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 369.9 קק״ל 1479.5 קק״לפחמימות 44.9 גרם 179.5 גרםשומן 16.4 גרם 65.4 גרםנתרן 585.2 מ״ג 2341.0 מ״גחלבון 11.5 גרם 45.9 גרםסיבים תזונתיים 1.8 גרם 7.0 גרםשומן רווי 3.8 גרם 15.0 גרםכולסטרול 7.6 מ״ג 30.5 מ״גסידן 102.8 מ״ג 411.0 מ״גברזל 0.2 מ״ג 0.6 מ״גאשלגן 8.1 מ״ג 32.5 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 1.0 מ״גסגור
-
מרכיבים7
-
הכנה 5 דק׳כולל 15 דק׳
-
קלוריות370
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 369.9 קק״ל 1479.5 קק״לפחמימות 44.9 גרם 179.5 גרםשומן 16.4 גרם 65.4 גרםנתרן 585.2 מ״ג 2341.0 מ״גחלבון 11.5 גרם 45.9 גרםסיבים תזונתיים 1.8 גרם 7.0 גרםשומן רווי 3.8 גרם 15.0 גרםכולסטרול 7.6 מ״ג 30.5 מ״גסידן 102.8 מ״ג 411.0 מ״גברזל 0.2 מ״ג 0.6 מ״גאשלגן 8.1 מ״ג 32.5 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 1.0 מ״גסגור
מרכיבים 7 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל 15 דק׳ | קלוריות 370 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 חבילה פסטה ספגטי
-
5 כפות שמן זית
-
5 שיני שוםפרוסות
-
1 כפית שטוחה מלח דק
-
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
-
1 כף פלפל צ’ילי אדוםפרוס או צ'ילי יבש/אורגנו/פטרוזיליה (לא חובה)
הגשה
-
1/2 כוס גבינת פרמזןמגוררת (לא חובה)
אופן הכנה
- מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן (שומרים 2 מצקות ממי הבישול לאחר הסינון).
- מחממים במחבת את השמן, מוסיפים את השום ומזהיבים (הזהרו שלא יישרף).
- מעבירים את הפסטה המסוננת למחבת עם 2 מצקות ממי הבישול ומערבבים היטב.
- מתבלים במלח ופלפל (אפשר להוסיף גם צ’ילי חריף או פלפל צ’ילי אדום/ירוק או אורגנו או פטרוזיליה קצוצה) מערבבים, טועמים ומתקנים תיבול.
- מגישים עם פרמזן מגורר בצד.
אופן הכנה
- מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן (שומרים 2 מצקות ממי הבישול לאחר הסינון).
- מחממים במחבת את השמן, מוסיפים את השום ומזהיבים (הזהרו שלא יישרף).
- מעבירים את הפסטה המסוננת למחבת עם 2 מצקות ממי הבישול ומערבבים היטב.
- מתבלים במלח ופלפל (אפשר להוסיף גם צ’ילי חריף או פלפל צ’ילי אדום/ירוק או אורגנו או פטרוזיליה קצוצה) מערבבים, טועמים ומתקנים תיבול.
- מגישים עם פרמזן מגורר בצד.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)