-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 624.7 קק״ל 2498.7 קק״לפחמימות 47.8 גרם 191.1 גרםשומן 40.7 גרם 162.8 גרםנתרן 18.4 מ״ג 73.5 מ״גחלבון 5.9 גרם 23.4 גרםסיבים תזונתיים 2.9 גרם 11.7 גרםשומן רווי 14.9 גרם 59.5 גרםכולסטרול 71.3 מ״ג 285.0 מ״גסידן 53.7 מ״ג 214.6 מ״גברזל 1.3 מ״ג 5.1 מ״גאשלגן 176.9 מ״ג 707.5 מ״גאבץ 0.9 מ״ג 3.5 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 20 דק׳כולל שעה
-
קלוריות625
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 624.7 קק״ל 2498.7 קק״לפחמימות 47.8 גרם 191.1 גרםשומן 40.7 גרם 162.8 גרםנתרן 18.4 מ״ג 73.5 מ״גחלבון 5.9 גרם 23.4 גרםסיבים תזונתיים 2.9 גרם 11.7 גרםשומן רווי 14.9 גרם 59.5 גרםכולסטרול 71.3 מ״ג 285.0 מ״גסידן 53.7 מ״ג 214.6 מ״גברזל 1.3 מ״ג 5.1 מ״גאשלגן 176.9 מ״ג 707.5 מ״גאבץ 0.9 מ״ג 3.5 מ״גסגור
מרכיבים 10 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 625 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
קרם גבינה קפה
-
2כוסות או 100 מ"ל קפה מקיאטואו כוס קפה חזק עם מעט חלב
-
2 כוסות גבינת מסקרפונה
-
30 גרם אבקת סוכר
-
250 מ"ל שמנת מתוקה 38%קרה מאוד
אופן הכנה
- מכינים את קראמבל הקקאו: מחממים תנור ל-160 מעלות.
- מערבבים בקערה את הקמח, הסוכר והקקאו. מוסיפים את קוביות החמאה ובעזרת כפות הידיים מפוררים אותה עם תערובת היבשים עד לקבלת גושים קטנים.
- משטחים את הקראמבל על תבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים את הקראמבל במשך 25-30 דקות עד להזהבה. מצננים היטב.
- מכינים את קרם הגבינה-קפה: מכינים 100 מ”ל קפה חזק עם קצת חלב, (ממכונה או מקפה נמס)
- בקערת מיקסר עם בלון הקצפה מערבבים במהירות נמוכה את הקפה יחד עם הגבינה ואבקת הסוכר לתערובת אחידה.
- מגבירים את מהירות המיקסר ומוסיפים פנימה את השמנת, תוך כדי הקצפה עד שמתקבל קרם אחיד ויציב. מעבירים את הקרם לשק זילוף (לא חייב, אפשר גם עם כף).
- מרכיבים את הקינוח: בתחתית כל כוס שמים 1-2 כפיות של קראמבל. מעל מזלפים שכבה של קרם קפה. מוסיפים עוד שכבה של קראמבל, קרם קפה וסוגרים עם שכבת קראמבל. ניתן לקשט מעל באגוזים קצוצים / אבקת סוכר.
אופן הכנה
- מכינים את קראמבל הקקאו: מחממים תנור ל-160 מעלות.
- מערבבים בקערה את הקמח, הסוכר והקקאו. מוסיפים את קוביות החמאה ובעזרת כפות הידיים מפוררים אותה עם תערובת היבשים עד לקבלת גושים קטנים.
- משטחים את הקראמבל על תבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים את הקראמבל במשך 25-30 דקות עד להזהבה. מצננים היטב.
- מכינים את קרם הגבינה-קפה: מכינים 100 מ”ל קפה חזק עם קצת חלב, (ממכונה או מקפה נמס)
- בקערת מיקסר עם בלון הקצפה מערבבים במהירות נמוכה את הקפה יחד עם הגבינה ואבקת הסוכר לתערובת אחידה.
- מגבירים את מהירות המיקסר ומוסיפים פנימה את השמנת, תוך כדי הקצפה עד שמתקבל קרם אחיד ויציב. מעבירים את הקרם לשק זילוף (לא חייב, אפשר גם עם כף).
- מרכיבים את הקינוח: בתחתית כל כוס שמים 1-2 כפיות של קראמבל. מעל מזלפים שכבה של קרם קפה. מוסיפים עוד שכבה של קראמבל, קרם קפה וסוגרים עם שכבת קראמבל. ניתן לקשט מעל באגוזים קצוצים / אבקת סוכר.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)