רוצים ארוחה כאן ועכשיו? ג’בטה אפויה עם תערובת גבינות ועשבי תיבול

מה עושים כשמתחשק משהו טעים לארוחת הערב או הלילה? קיראו לזה ג'בטה אפויה או טוסט קליל ומושחת שיסגור לכם את הפינה. לבריאות!
מה עושים כשמתחשק משהו טעים לארוחת הערב או הלילה? קיראו לזה ג'בטה אפויה או טוסט קליל ומושחת שיסגור לכם את הפינה. לבריאות!
  • נעמה פלד
  • 135 צפיות
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 10 דק׳
  • קלוריות
    661
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 661.0 קק״ל 1322.0 קק״ל
    פחמימות 40.0 גרם 80.0 גרם
    שומן 89.5 גרם 178.9 גרם
    נתרן 1544.6 מ״ג 3089.1 מ״ג
    חלבון 69.7 גרם 139.5 גרם
    סיבים תזונתיים 37.8 גרם 75.6 גרם
    שומן רווי 41.6 גרם 83.1 גרם
    כולסטרול 293.1 מ״ג 586.2 מ״ג
    סידן 205.0 מ״ג 409.9 מ״ג
    ברזל 39.4 מ״ג 78.8 מ״ג
    אשלגן 202.9 מ״ג 405.8 מ״ג
    אבץ 37.0 מ״ג 73.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 10 דק׳
  • קלוריות
    661
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 661.0 קק״ל 1322.0 קק״ל
    פחמימות 40.0 גרם 80.0 גרם
    שומן 89.5 גרם 178.9 גרם
    נתרן 1544.6 מ״ג 3089.1 מ״ג
    חלבון 69.7 גרם 139.5 גרם
    סיבים תזונתיים 37.8 גרם 75.6 גרם
    שומן רווי 41.6 גרם 83.1 גרם
    כולסטרול 293.1 מ״ג 586.2 מ״ג
    סידן 205.0 מ״ג 409.9 מ״ג
    ברזל 39.4 מ״ג 78.8 מ״ג
    אשלגן 202.9 מ״ג 405.8 מ״ג
    אבץ 37.0 מ״ג 73.9 מ״ג
    סגור
ארוחה זוגית
נעמה פלד
X

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מחממים תנור או טוסטר אובן לחום גבוה של 200 מעלות.
  2. בעזרת סכין חוצים את הג’בטה או את הפיתה ומפרידים בין שתי השכבות, כך שנוצרים שני עיגולים או בעצם אליפסות. מניחים את שני חצאי הלחם על תבנית מרופדת בנייר אפיה.
  3. מזלפים על הג’בטה שמן זית.
  4. בקערית קטנה מערבבים את הגבינה הצהובה, את גבינת הפטה, את השמנת, את הביצים, את עשבי התיבול ואת הצ’ילי (לא חובה, רק אם מתחשק קצת חריף).
  5. אופים בתנור כ-5 דקות עד שהג’בטה מזהיבה בקצוות ותערובת הגבינה מבעבעת. זורים מעל המאפה פלפל גרוס ומלח גס.
  6. מגישים עם סלט ירקות קטן וכמה עלעלים טריים מעל.

    הערות

    • במקום לערבב את הביצה בתערובת הגבינות אפשר לשבור את הביצה במרכז המאפה
    • אפשר להשתמש בכל הגבינות שיש במקרר וגם בכל צמחי התבלין שיש בגינה או במקרר. המאפה הזה סובל הכל.
    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות