שוקי עוף בתנור עם דבש, לימון ואורגנו
מחפשים מתכון של שוקי עוף בקלי קלות? הנה אחד כזה, כל מה שאתם צריכים זה חמש דקות וחמישה מרכיבים שיש לרובנו בבית ויש לכם שוקי עוף טעימים ומרשימים ברמות. בתיאבון
מחפשים מתכון של שוקי עוף בקלי קלות? הנה אחד כזה, כל מה שאתם צריכים זה חמש דקות וחמישה מרכיבים שיש לרובנו בבית ויש לכם שוקי עוף טעימים ומרשימים ברמות. בתיאבון
- נעמה פלד
- 88K צפיות
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 339.2 קק״ל 2035.4 קק״לפחמימות 214.1 גרם 1284.8 גרםשומן 204.7 גרם 1228.5 גרםנתרן 456.3 מ״ג 2737.8 מ״גחלבון 196.8 גרם 1181.0 גרםסיבים תזונתיים 197.6 גרם 1185.6 גרםשומן רווי 197.3 גרם 1183.8 גרםכולסטרול 196.1 מ״ג 1176.4 מ״גסידן 226.3 מ״ג 1358.1 מ״גברזל 196.8 מ״ג 1181.0 מ״גאשלגן 246.9 מ״ג 1481.7 מ״גאבץ 196.1 מ״ג 1176.4 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 5 דק׳כולל שעתיים
-
קלוריות339
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 339.2 קק״ל 2035.4 קק״לפחמימות 214.1 גרם 1284.8 גרםשומן 204.7 גרם 1228.5 גרםנתרן 456.3 מ״ג 2737.8 מ״גחלבון 196.8 גרם 1181.0 גרםסיבים תזונתיים 197.6 גרם 1185.6 גרםשומן רווי 197.3 גרם 1183.8 גרםכולסטרול 196.1 מ״ג 1176.4 מ״גסידן 226.3 מ״ג 1358.1 מ״גברזל 196.8 מ״ג 1181.0 מ״גאשלגן 246.9 מ״ג 1481.7 מ״גאבץ 196.1 מ״ג 1176.4 מ״גסגור
מרכיבים 9 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל שעתיים | קלוריות 339 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
ניתן להחליף בכל חלק של עוף שאוהבים
משרה (רוטב)
-
3 כפות גדושות דבש
-
5 כפות שמן זית
-
2 כפיות גדושות פפריקה מתוקה
-
1 חופן אורגנו טריקצוץ. ניתן להשתמש באורגנו יבש אם אין או בתימין
-
1/2 כוס מיץ לימון
-
5 שיני שוםכתוש
-
1/2 כפית מלח דק
קישוט
-
1 לימוןלא קלוף, חתוך לפרוסות
אופן הכנה
- מערבבים את כל חומרי המשרה בקערה.
- מכניסים את שוקי העוף (הפולקעות) לשקית.
- שופכים לתוך השקית את המשרה, משקשקים קצת כדי שהעוף יצופה בחומרי המשרה ומכניסים למקרר. כמה זמן במקרר? כמה זמן שיש לכם. ניתן להכניס לחצי שעה, ניתן להכניס לכמה שעות או אפילו ללילה שלם. כמה שיותר הרי זה משובח.
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- מצפים תבנית בנייר אפייה, עורכים את שוקי העוף בתבנית, לתוך השקית שופכים חצי כוס מים, משקשקים היטב עד שכל הרוטב יורד מדפנות השקית ושופכים לתבנית. מקשטים את העוף בלימונים חתוכים. מכסים את התבנית בנייר כסף ואופים שעה.
- לאחר שעה מגבירים את חום התנור ל-200 מעלות, מסירים את נייר הכסף ואופים עוד חצי שעה עד שהפולקעות מקבלות גוון שזוף ויפה.
- אוכלים עם תפוחי אדמה או אורז.
אופן הכנה
- מערבבים את כל חומרי המשרה בקערה.
- מכניסים את שוקי העוף (הפולקעות) לשקית.
- שופכים לתוך השקית את המשרה, משקשקים קצת כדי שהעוף יצופה בחומרי המשרה ומכניסים למקרר. כמה זמן במקרר? כמה זמן שיש לכם. ניתן להכניס לחצי שעה, ניתן להכניס לכמה שעות או אפילו ללילה שלם. כמה שיותר הרי זה משובח.
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- מצפים תבנית בנייר אפייה, עורכים את שוקי העוף בתבנית, לתוך השקית שופכים חצי כוס מים, משקשקים היטב עד שכל הרוטב יורד מדפנות השקית ושופכים לתבנית. מקשטים את העוף בלימונים חתוכים. מכסים את התבנית בנייר כסף ואופים שעה.
- לאחר שעה מגבירים את חום התנור ל-200 מעלות, מסירים את נייר הכסף ואופים עוד חצי שעה עד שהפולקעות מקבלות גוון שזוף ויפה.
- אוכלים עם תפוחי אדמה או אורז.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)