שיפודי עוף ברוטב סרירצ׳ה וסויה

מלך המנגל, שיפודי עוף ברוטב סויה וסרירצ'ה שישדרגו לכם את ה"על האש" הקרוב. מתכון פשוט להכנה, עם תערובת תבלינים שנותנת טעמים מופלאים בכל ביס
מלך המנגל, שיפודי עוף ברוטב סויה וסרירצ'ה שישדרגו לכם את ה"על האש" הקרוב. מתכון פשוט להכנה, עם תערובת תבלינים שנותנת טעמים מופלאים בכל ביס
  • Studio R.Y
  • 2K צפיות
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    126
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 125.6 קק״ל 1255.8 קק״ל
    פחמימות 2.1 גרם 21.2 גרם
    שומן 5.7 גרם 57.5 גרם
    נתרן 188.1 מ״ג 1880.8 מ״ג
    חלבון 15.9 גרם 158.8 גרם
    סיבים תזונתיים 0.3 גרם 2.8 גרם
    שומן רווי 1.1 גרם 10.9 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 15.4 מ״ג 154.0 מ״ג
    ברזל 1.0 מ״ג 9.9 מ״ג
    אשלגן 64.5 מ״ג 644.8 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 1.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    126
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 125.6 קק״ל 1255.8 קק״ל
    פחמימות 2.1 גרם 21.2 גרם
    שומן 5.7 גרם 57.5 גרם
    נתרן 188.1 מ״ג 1880.8 מ״ג
    חלבון 15.9 גרם 158.8 גרם
    סיבים תזונתיים 0.3 גרם 2.8 גרם
    שומן רווי 1.1 גרם 10.9 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 15.4 מ״ג 154.0 מ״ג
    ברזל 1.0 מ״ג 9.9 מ״ג
    אשלגן 64.5 מ״ג 644.8 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 1.4 מ״ג
    סגור

מצרכים

מצרכים


plus minus

עוף

תערובת תבלינים

רוטב


אופן הכנה

  1. חותכים את חזה העוף לקוביות בגודל של 2X2 סנטימטר.
  2. מכינים את תערובת התבלינים: מערבבים בקערה את מרכיבי תערובת התבלינים, מוסיפים את קוביות חזה העוף ומעסים אותן היטב.
  3. משפדים את העוף על גבי שיפודים (ברזל או עץ).
  4. מכינים את הרוטב: מערבבים את כל מרכיבי הרוטב בקערה עד לאיחוד.
  5. צולים את שיפודי העוף במנגל על גבי גחלים למשך 2-3 דקות מכל צד. ממשיכים בצלייה ומורחים את שיפודי העוף במרינדה תוך כדי הצלייה, מכל כיוון, מספר פעמים מכל צד, לכמה דקות נוספות.
  6. מוציאים ומגישים. בתיאבון.
    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות