תבשיל פירות יבשים – תוספת נהדרת לארוחת חג ראש השנה
מתכון נפלא ופשוט לתוספת נהדרת של תבשיל פירות יבשים של הרבנית יעל רבינוביץ' - בתוך רבע שעה יש לכם תוספת נפלאה וחגיגית
מתכון נפלא ופשוט לתוספת נהדרת של תבשיל פירות יבשים של הרבנית יעל רבינוביץ' - בתוך רבע שעה יש לכם תוספת נפלאה וחגיגית
- יעל רבינוביץ
- 335 צפיות
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 409.9 קק״ל 2459.4 קק״לפחמימות 82.3 גרם 493.6 גרםשומן 9.1 גרם 54.5 גרםנתרן 526.0 מ״ג 3155.9 מ״גחלבון 3.4 גרם 20.2 גרםסיבים תזונתיים 8.2 גרם 49.3 גרםשומן רווי 0.6 גרם 3.8 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 65.5 מ״ג 393.2 מ״גברזל 2.2 מ״ג 13.1 מ״גאשלגן 1105.4 מ״ג 6632.6 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 1.0 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 5 דק׳כולל 25 דק׳
-
קלוריות410
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 409.9 קק״ל 2459.4 קק״לפחמימות 82.3 גרם 493.6 גרםשומן 9.1 גרם 54.5 גרםנתרן 526.0 מ״ג 3155.9 מ״גחלבון 3.4 גרם 20.2 גרםסיבים תזונתיים 8.2 גרם 49.3 גרםשומן רווי 0.6 גרם 3.8 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 65.5 מ״ג 393.2 מ״גברזל 2.2 מ״ג 13.1 מ״גאשלגן 1105.4 מ״ג 6632.6 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 1.0 מ״גסגור
אשת רב הכותל, הרבנית יעל רבינוביץ’, דואגת לשמור על שולחן חג ראש השנה מתוק במיוחד כדי שתהיה שנה טובה ומוצלחת! קבלו את המתכון הפשוט והמהיר שלה לתבשיל פירות יבשים שמשתדך היטב עם אורז לבן או תוספות אחרות ומשדרג אותם פלאים.
מרכיבים 8 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל 25 דק׳ | קלוריות 410 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
תבשיל פירות יבשים
-
1/4 כוס שמן קנולה
-
3 בצלים בינוניים
-
2 כוסות משמשים מיובשים
-
2 כוסות שזיפים מיובשים
-
1/2 כוס סוכר לבן
-
1/4 כוס מים
-
4 כפות מיץ לימון
-
1 כפית מלח דקאו לפי הטעם
אופן הכנה
- חותכים את הבצלים לרצועות.
- מחממים את השמן במחבת גדולה ומטגנים את הבצלים תוך כדי ערבוב להשחמה יפה.
- מוסיפים את הפירות היבשים, מערבבים ומטגנים עוד כמה דקות.
- מוסיפים את הסוכר, המים, מיץ הלימון והמלח, מערבבים וממשיכים לבשל עוד כ-10 דקות לקבלת תערובת זהובה במרקם ריבה.
- טועמים ומתקנים תיבול.
אופן הכנה
- חותכים את הבצלים לרצועות.
- מחממים את השמן במחבת גדולה ומטגנים את הבצלים תוך כדי ערבוב להשחמה יפה.
- מוסיפים את הפירות היבשים, מערבבים ומטגנים עוד כמה דקות.
- מוסיפים את הסוכר, המים, מיץ הלימון והמלח, מערבבים וממשיכים לבשל עוד כ-10 דקות לקבלת תערובת זהובה במרקם ריבה.
- טועמים ומתקנים תיבול.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)