עוגת שוקולד פרווה רכה ועסיסית
- שי-לי ליפא
- 94K צפיות
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 5538.5 קק״ל 5538.5 קק״לפחמימות 619.3 גרם 619.3 גרםשומן 313.4 גרם 313.4 גרםנתרן 4529.1 מ״ג 4529.1 מ״גחלבון 77.3 גרם 77.3 גרםסיבים תזונתיים 28.6 גרם 28.6 גרםשומן רווי 87.2 גרם 87.2 גרםכולסטרול 764.6 מ״ג 764.6 מ״גסידן 340.4 מ״ג 340.4 מ״גברזל 28.7 מ״ג 28.7 מ״גאשלגן 2813.9 מ״ג 2813.9 מ״גאבץ 13.7 מ״ג 13.7 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 45 דק׳כולל 45 דק׳
-
קלוריות5539
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 5538.5 קק״ל 5538.5 קק״לפחמימות 619.3 גרם 619.3 גרםשומן 313.4 גרם 313.4 גרםנתרן 4529.1 מ״ג 4529.1 מ״גחלבון 77.3 גרם 77.3 גרםסיבים תזונתיים 28.6 גרם 28.6 גרםשומן רווי 87.2 גרם 87.2 גרםכולסטרול 764.6 מ״ג 764.6 מ״גסידן 340.4 מ״ג 340.4 מ״גברזל 28.7 מ״ג 28.7 מ״גאשלגן 2813.9 מ״ג 2813.9 מ״גאבץ 13.7 מ״ג 13.7 מ״גסגור
עוגת שוקולד פרווה היא עוגה מנצחת. היא מתאימה כמעט לכל אירוע וילדים ומבוגרים משתגעים עליה. תוסיפו לכך את העובדה שהיא פרווה, לא חלבית, לא בשרית ובכלל קיבלתם קינוח שקשה ליפול איתו. ובעצם איך אפשר לא להצליח עם עוגה שיש בה שוקולד?
קרם הקוקוס משתלב באופן מושלם עם ציפוי השוקולד, הופך את העוגה לעוגת שוקולד פרווה שאף אחד לא יאמין לכם שהיא פרווה. היא רכה, שחומה, עשירה – פשוט נהדרת. בפעם הבאה שתצטרכו להכין עוגת שוקולד פרווה, בלי חלב, לגן הילדים או קינוח פרווה לארוחת החג או סתם משהו מתוק לאורחים – אל תחשבו יותר מדי, לכו על בטוח.
לא חייבים להיות קונדיטורים כדי להצליח עם העוגה הזאת. מה שאתם צריכים זה 45 דקות פנויות ולצאת לדרך. בסיום ההכנה תקבלו עוגה משגעת, שתשגע את כולם. לא פחות חשוב מזה – עוגה שכל אחד יכול להכין לבד בבית. זה מסוג הרגעים שאפשר להוכיח שפרווה יכול להיות טעים, אפילו טעים מאוד.
מרכיבים 10 | זמן הכנה 45 דק׳ | זמן כולל 45 דק׳ | קלוריות 5539 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1/3 כוס אבקת קקאו
-
1/2כוס או 120 מ"ל מים רותחים
-
100 גרם שוקולד מריר
-
1כוס או 240 מ"ל שמן קנולה
-
3 ביצים M
-
1 כפית תמצית וניל
-
2 1/2כוסות או 350 גרם קמח תופח
-
1כוס או 200 גרם סוכר לבן
קרם
-
150 גרם שוקולד מריר
-
1/2 כוס קרם קוקוס
אופן הכנה
- מכינים את העוגה: מחממים תנור לטמפרטורה של 175 מעלות ומשמנים תבנית.
- מערבבים בקערת מיקסר מים רותחים, שוקולד ואבקת קקאו. משהים דקה ומערבבים עם כף עץ לתערובת חלקה ואחידה.
- מוסיפים את שאר חומרי העוגה ומערבלים עם וו גיטרה לתערובת חלקה ואחידה.
- יוצקים לתבנית ומחליקים.
- אופים 40-35 דקות, עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש עם פירורים לחים. מצננים היטב.
- מכינים את הציפוי: ממיסים שוקולד במיקרוגל או באמבט מים חמים (באן מארי) ומערבבים למשחה חלקה.
- מוסיפים קרם קוקוס ומערבבים. מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר ל-20 דקות, עד שהציפוי קרמי ונוח למריחה.
- מצפים: אם רוצים מעצבים את העוגה לצורה מסוימת. יוצקים את הציפוי על העוגה ומחליקים בפלטה או מרית.
אופן הכנה
- מכינים את העוגה: מחממים תנור לטמפרטורה של 175 מעלות ומשמנים תבנית.
- מערבבים בקערת מיקסר מים רותחים, שוקולד ואבקת קקאו. משהים דקה ומערבבים עם כף עץ לתערובת חלקה ואחידה.
- מוסיפים את שאר חומרי העוגה ומערבלים עם וו גיטרה לתערובת חלקה ואחידה.
- יוצקים לתבנית ומחליקים.
- אופים 40-35 דקות, עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש עם פירורים לחים. מצננים היטב.
- מכינים את הציפוי: ממיסים שוקולד במיקרוגל או באמבט מים חמים (באן מארי) ומערבבים למשחה חלקה.
- מוסיפים קרם קוקוס ומערבבים. מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר ל-20 דקות, עד שהציפוי קרמי ונוח למריחה.
- מצפים: אם רוצים מעצבים את העוגה לצורה מסוימת. יוצקים את הציפוי על העוגה ומחליקים בפלטה או מרית.
תגובות (0)