רון יוחננוב מכין אושפלוב מושלם עם פטנט מקצר דרך ומשנה עולם

רון יוחננוב מכין גרסה פשוטה וקלה להכנה של אושפלוב פטנט. אותם הטעמים, מעט שמן, וכל כך טעים שכמעט ולא תרגישו את ההבדל. רק אל תראו את המתכון לאף סבתא בוכרית
רון יוחננוב מכין גרסה פשוטה וקלה להכנה של אושפלוב פטנט. אותם הטעמים, מעט שמן, וכל כך טעים שכמעט ולא תרגישו את ההבדל. רק אל תראו את המתכון לאף סבתא בוכרית
  • רון יוחננוב
  • 83K צפיות
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    526
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 526.4 קק״ל 2105.7 קק״ל
    פחמימות 31.4 גרם 125.6 גרם
    שומן 19.1 גרם 76.3 גרם
    נתרן 1430.8 מ״ג 5723.0 מ״ג
    חלבון 54.1 גרם 216.5 גרם
    סיבים תזונתיים 9.0 גרם 36.0 גרם
    שומן רווי 3.1 גרם 12.4 גרם
    כולסטרול 193.0 מ״ג 771.9 מ״ג
    סידן 105.7 מ״ג 422.7 מ״ג
    ברזל 5.4 מ״ג 21.5 מ״ג
    אשלגן 1143.4 מ״ג 4573.4 מ״ג
    אבץ 5.8 מ״ג 23.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    526
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 526.4 קק״ל 2105.7 קק״ל
    פחמימות 31.4 גרם 125.6 גרם
    שומן 19.1 גרם 76.3 גרם
    נתרן 1430.8 מ״ג 5723.0 מ״ג
    חלבון 54.1 גרם 216.5 גרם
    סיבים תזונתיים 9.0 גרם 36.0 גרם
    שומן רווי 3.1 גרם 12.4 גרם
    כולסטרול 193.0 מ״ג 771.9 מ״ג
    סידן 105.7 מ״ג 422.7 מ״ג
    ברזל 5.4 מ״ג 21.5 מ״ג
    אשלגן 1143.4 מ״ג 4573.4 מ״ג
    אבץ 5.8 מ״ג 23.2 מ״ג
    סגור

 

 

מתכוני עוף
רון יוחננוב
X

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-200 מעלות.
  2. מערבבים בקערה גדולה את האורז עם הגזר, בצל וחומוס ומעבירים לתבנית חסינת אש שמתאימה לתנור, אפשר גם בסוטאז’. (נמוך ורחב)
  3.  מוסיפים את התבלינים יחד עם השמן והמים באותה קערה ומערבבים היטב. מכניסים את העוף שיספוג את הטעמים. 
  4. מוציאים את העוף ומניחים מעל האורז.
  5. יוצקים מעל את המים המתובלים שנשארו בקערה, מכסים בנייר אפייה ומעליו רדיד אלומניום ואופים למשך שעה. 
  6. מסירים את הכיסוי ומשחימים במשך כ- 10-15 בתכנית גריל עד שהעוף זהוב ויפה. 

    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובה (1)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות

    תגיות