-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 136.7 קק״ל 1093.5 קק״לפחמימות 3.5 גרם 28.3 גרםשומן 7.0 גרם 55.9 גרםנתרן 617.7 מ״ג 4941.3 מ״גחלבון 15.5 גרם 123.6 גרםסיבים תזונתיים 0.6 גרם 4.9 גרםשומן רווי 3.0 גרם 24.0 גרםכולסטרול 88.6 מ״ג 708.9 מ״גסידן 215.6 מ״ג 1725.1 מ״גברזל 1.5 מ״ג 11.7 מ״גאשלגן 208.6 מ״ג 1669.1 מ״גאבץ 1.0 מ״ג 8.0 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 15 דק׳כולל 45 דק׳
-
קלוריות137
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 136.7 קק״ל 1093.5 קק״לפחמימות 3.5 גרם 28.3 גרםשומן 7.0 גרם 55.9 גרםנתרן 617.7 מ״ג 4941.3 מ״גחלבון 15.5 גרם 123.6 גרםסיבים תזונתיים 0.6 גרם 4.9 גרםשומן רווי 3.0 גרם 24.0 גרםכולסטרול 88.6 מ״ג 708.9 מ״גסידן 215.6 מ״ג 1725.1 מ״גברזל 1.5 מ״ג 11.7 מ״גאשלגן 208.6 מ״ג 1669.1 מ״גאבץ 1.0 מ״ג 8.0 מ״גסגור
מרכיבים 11 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 45 דק׳ | קלוריות 137 | כמות מנות 8 |
---|
מצרכים
מצרכים
תחתית פיצה
-
3 קופסאות שימורים טונה במים
-
150 גרם גבינת ריקוטה 5%
-
1/4 כפית שבבי צ’ילי יבש
-
1/2 כפית אורגנו יבש
-
2 ביצים M
רוטב
-
1/2קופסת שימורים או 200 גרם עגבניות מרוסקות
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/2 כפית סוכר לבן
-
1 כפית אורגנו יבש
תוספות
-
100 גרם גבינת מוצרלה
-
1 חופן טבעות זיתיםאו כל תוספת שאוהבים - פטריות, בצל, תירס ועוד
אופן הכנה
- מכינים את תחתית הפיצה: בקערה מערבבים בעזרת מזלג את כל מרכיבי התחתית עד לקבלת תערובת אחידה.
- לוקחים נייר אפייה וחותכים בצורה עגולה כגודל התבנית (אני מקפל את הנייר לחצי ואז שוב לחצי, עושה משולש ואז שם במרכז התבנית, חותך רק פינה אחת בצורה מעוגלת ואז נוצר לי עיגול)
- מרדדים את תערובת הטונה על נייר האפייה ומכניסים לתנור שחומם מראש 200 מעלות ל15 דקות.
- מכינים את הרוטב: מערבבים בקערה את כל מרכיבי הרוטב.
- שמים רוטב על תחתית הפיצה האפויה ושומרים על שוליים יבשות.
- מפזרים גבינת מוצרלה ותוספות ומכניסים לתנור ל12-13 דקות נוספות. מגישים באהבה - בתאבון.
אופן הכנה
- מכינים את תחתית הפיצה: בקערה מערבבים בעזרת מזלג את כל מרכיבי התחתית עד לקבלת תערובת אחידה.
- לוקחים נייר אפייה וחותכים בצורה עגולה כגודל התבנית (אני מקפל את הנייר לחצי ואז שוב לחצי, עושה משולש ואז שם במרכז התבנית, חותך רק פינה אחת בצורה מעוגלת ואז נוצר לי עיגול)
- מרדדים את תערובת הטונה על נייר האפייה ומכניסים לתנור שחומם מראש 200 מעלות ל15 דקות.
- מכינים את הרוטב: מערבבים בקערה את כל מרכיבי הרוטב.
- שמים רוטב על תחתית הפיצה האפויה ושומרים על שוליים יבשות.
- מפזרים גבינת מוצרלה ותוספות ומכניסים לתנור ל12-13 דקות נוספות. מגישים באהבה - בתאבון.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)