ארטיק יוגורט מרענן קפוא עם דבש, מנגו ופירות יער
הם יפהפיים, טעימים אש ובנוסף להכול, גם בריאים: קבלו את המרענן הרשמי של הקיץ ושל חג השבועות, ארטיק מיוגורט, פירות ודבש, קינוח שיעשה לכם טוב
הם יפהפיים, טעימים אש ובנוסף להכול, גם בריאים: קבלו את המרענן הרשמי של הקיץ ושל חג השבועות, ארטיק מיוגורט, פירות ודבש, קינוח שיעשה לכם טוב
- נעמה רן
- 137 צפיות
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 55.5 קק״ל 444.2 קק״לפחמימות 10.0 גרם 79.9 גרםשומן 0.1 גרם 1.1 גרםנתרן 0.4 מ״ג 3.1 מ״גחלבון 0.3 גרם 2.3 גרםסיבים תזונתיים 0.7 גרם 5.7 גרםשומן רווי 0.0 גרם 0.2 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 5.2 מ״ג 41.6 מ״גברזל 0.1 מ״ג 0.9 מ״גאשלגן 62.5 מ״ג 499.8 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.4 מ״גסגור
-
מרכיבים5
-
הכנה 30 דק׳כולל 8 שעות ו-20 דק׳
-
קלוריות56
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 55.5 קק״ל 444.2 קק״לפחמימות 10.0 גרם 79.9 גרםשומן 0.1 גרם 1.1 גרםנתרן 0.4 מ״ג 3.1 מ״גחלבון 0.3 גרם 2.3 גרםסיבים תזונתיים 0.7 גרם 5.7 גרםשומן רווי 0.0 גרם 0.2 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 5.2 מ״ג 41.6 מ״גברזל 0.1 מ״ג 0.9 מ״גאשלגן 62.5 מ״ג 499.8 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.4 מ״גסגור
לא רק עוגות גבינה לחג: מתכון לארטיק צבעוני, ייחודי ומשמח ברמות! סופר כיפי לכל המשפחה, לילדים, מהנה להכנה ובעיקר לאכילה, ברמות שאנחנו ממליצים מראש להכין כמות כפולה במידה ויש לכם מספיק תבניות.
מרכיבים 5 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל 8 שעות ו-20 דק׳ | קלוריות 56 | כמות מנות 8 |
---|
מצרכים
מצרכים
ארטיק
-
1 כוס מנגוטרי או קפוא מופשר, טחון לקרם חלק
-
1 כוס תותיםטריים או קפואים מופשרים, טחון לקרם חלק או מיקס פירות יער
-
1 כוס יוגורט יווני 7%מומלץ 4% שומן ומעלה
-
6 כפיות דבש
-
6 כפיות אבקת סוכר
אופן הכנה
- שמים מחיות של מנגו, פירות יער ויוגורט ב 3 קערות נפרדות.
- מוסיפים לכל אחת מהקערות 2 כפיות דבש ו-2 כפיות אבקת סוכר וטורפים לקרם אחיד.
- מוזגים שכבות למכלי ארטיק: 1/3 קרם מנגו, 1/3 קרם יוגורט, 1/3 קרם פירות יער.
- מכניסים מקל ארטיק לכל מיכל.
- מקפיאים 8 שעות לפחות עד שהארטיק קפוא לגמרי ומגישים.
אופן הכנה
- שמים מחיות של מנגו, פירות יער ויוגורט ב 3 קערות נפרדות.
- מוסיפים לכל אחת מהקערות 2 כפיות דבש ו-2 כפיות אבקת סוכר וטורפים לקרם אחיד.
- מוזגים שכבות למכלי ארטיק: 1/3 קרם מנגו, 1/3 קרם יוגורט, 1/3 קרם פירות יער.
- מכניסים מקל ארטיק לכל מיכל.
- מקפיאים 8 שעות לפחות עד שהארטיק קפוא לגמרי ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)