עוגת גבינה ושוקולד לבן עם ריבת חלב

אודי ואושר מכינים עוגת גבינה ושוקולד לבן אפויה, עם שכבת שמנת חמוצה לבנה וחגיגית שמתאימה בדיוק לחג השבועות או לאירוח חלבי
אודי ואושר מכינים עוגת גבינה ושוקולד לבן אפויה, עם שכבת שמנת חמוצה לבנה וחגיגית שמתאימה בדיוק לחג השבועות או לאירוח חלבי
  • אודי ואושר
  • 195 צפיות
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 3 שעות
  • קלוריות
    7974
  • רמת קושי:
    קשה
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 7974.3 קק״ל 7974.3 קק״ל
    פחמימות 647.0 גרם 647.0 גרם
    שומן 549.2 גרם 549.2 גרם
    נתרן 2557.8 מ״ג 2557.8 מ״ג
    חלבון 100.6 גרם 100.6 גרם
    סיבים תזונתיים 0.5 גרם 0.5 גרם
    שומן רווי 334.9 גרם 334.9 גרם
    כולסטרול 1562.2 מ״ג 1562.2 מ״ג
    סידן 1375.6 מ״ג 1375.6 מ״ג
    ברזל 8.0 מ״ג 8.0 מ״ג
    אשלגן 6349.3 מ״ג 6349.3 מ״ג
    אבץ 11.3 מ״ג 11.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 3 שעות
  • קלוריות
    7974
  • רמת קושי:
    קשה
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 7974.3 קק״ל 7974.3 קק״ל
    פחמימות 647.0 גרם 647.0 גרם
    שומן 549.2 גרם 549.2 גרם
    נתרן 2557.8 מ״ג 2557.8 מ״ג
    חלבון 100.6 גרם 100.6 גרם
    סיבים תזונתיים 0.5 גרם 0.5 גרם
    שומן רווי 334.9 גרם 334.9 גרם
    כולסטרול 1562.2 מ״ג 1562.2 מ״ג
    סידן 1375.6 מ״ג 1375.6 מ״ג
    ברזל 8.0 מ״ג 8.0 מ״ג
    אשלגן 6349.3 מ״ג 6349.3 מ״ג
    אבץ 11.3 מ״ג 11.3 מ״ג
    סגור
ארוחה חגיגית
אודי ואושר
X

מצרכים

מצרכים


תערובת גבינה

ציפוי שמנת

הגשה


אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-130 מעלות טורבו. משמנים את החלק הפנימי של תבנית האפייה. ממיסים את החמאה במיקרוגל. קוצצים גס את השוקולד הלבן.
  2. מניחים בקערת מעבד המזון את העוגיות, הסוכר והמלח וטוחנים בפולסים לקבלת מרקם גס. מוסיפים את החמאה וטוחנים ב-2-3 פולסים נוספים.
  3. משטחים את פירורי העוגיות בתוך התבנית לעובי 1/2 עד 1 ס”מ.
  4. בקערה גדולה טורפים את הביצים, הגבינה והסוכר למסה חלקה.
  5. בקערה נוספת שמים את השוקולד הלבן והשמנת, ממיסים במיקרוגל 30 שניות עד 1 דקה ומערבבים ליצירת גנאש חלק.
  6. מערבבים יחד את תכולת 2 הקערות ויוצקים את הבלילה לתוך התבנית.
  7. אופים במרכז התנור כ-60-70 דקות. העוגה מוכנה כאשר היא יציבה, אך עדיין מעט רוטטת במרכז. אין להמשיך לאפות!
  8. מוציאים את העוגה ומאפשרים לה להצטנן מספר דקות. מגבירים את טמפרטורת התנור ל-150 מעלות.
  9. טורפים יחד את השמנת החמוצה ואבקת הסוכר, יוצקים למרכז העוגה ואופים 5 דקות נוספות. מוציאים ומקררים 24 שעות לפני ההגשה (מינימום 4-5 שעות).
  10. מזלפים מעט ריבת חלב מעל העוגה ומגישים.

    הערות

    • אם לאחר 40 דקות העוגה מתרוממת בצדדים, יש לפתוח את דלת התנור (או לכבות) לכמה דקות כדי שתרד בחזרה (5 דקות), ואז להמשיך לאפות

    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות